PRIMERA DERROTA GRACIENCA CONDICIONADA PER LES BAIXES

L'equip va caure en la primera visita

EuropaEs pot fer estrany culpar d'una derrota a les baixes, més encara donada l'àmplia i competitiva plantilla de la que disposa el Juvenil B. Però aquest dissabte l’equip es va trobar, sens dubte, minvat en la seva línea ofensiva. L'equip va tenir esperances amb 2-1, però va encaixar el tercer. De moment, victòria a casa i derrota a fora en l'inici de la lliga.

.

Dos convocats amb el Juvenil A, un lesionat, una baixa per malaltia i una altra per problemes en la gestió de la fitxa. Aquestes baixes de l'equip no justifiquen el resultat per sí mateix, però el condicionen. L’equip va sortir a la primera part amb la lliçó apresa respecte al partit anterior i durant els primers minuts es va veure el millor joc de l’Europa. El problema va ser que tot i dominar, tot i jugar millor, no es causava perill i això va donar ales a un Llefia que en veure la poca “mossegada” del seu rival es va créixer i amb un joc de lluita i velocitat que va anar dinamitant les forces d’un Europa que anava aguantat els atacs del Llefià, en gran part gràcies a aturades de moltíssim mèrit del porter europeista Héctor.

Poc després, però, un ràpid contraatac per banda esquerra, amb passada a l’espai dins l’àrea va provocar la sortida del porter davant la desmarcada del davanter, qui va arribar abans i que va caure suposadament tocat per la mà del porter, xiulant el col·legiat penal i transformant-lo posteriorment Ruben. La segona part es va iniciar de forma similar, l’Europa va sortir amb força per intentar donar la volta al partit però no acabava de crear perill i quan ho va fer (en un gran xut de Jacobo que va anar a parar al travesser) en la jugada següent es va trobar amb el 2-0, obra també de Ruben, rematant a porteria buida després d’una sèrie de rebots dins l’àrea.

En aquest moment el cos tècnic de l’Europa va decidir jugar-se-la i deixar una defensa de tres,  tornant l’equip més ofensiu i va gaudir de les millors ocasions, primer amb un gol esperançador de Fede, amb un bon xut creuat des de dins l’àrea, seguit d’un gran xut d’Alberto als setanta minuts, davant del porter. Més tard, l'Europa va gaudir d'un boníssim xut des de fora l’àrea de Fede que va tocar al travesser. Ja se sap, però, que quan un perdona ho acaba pagant i va ser així com el Llefià, mitjançant Ivan, va fer una bona contra en la que va plantar-se sol davant el porter i va marcar d’una forta puntada que va passar per sota de les cames d’Héctor, acabant de matar el partit.

Preferent · Jornada 2 · 02/10/10

UNIFICACIÓ LLEFIÀ: Guerrero, Querol, Franc, Roman, Cristian, Juan, Albert, Mori, Alberto, Ruben i Alex... també van jugar: Dani, Ivan, Joel, Yael, Toni i Albert Lopez.

EUROPA: Héctor, Dos Santos, Eric Serra, Alberto, Garcia, Ramban, Mañanes, Pablo, Carlos, Angel i Jacobo... també van jugar: Noel, Armand, Pastells, Fede i Pol.

TARGETES: Grogues a Héctor i Noel (Europa)

GOLS: 1-0 (Rubèn -p-, 43'); 2-0 (Ruben, 54'); 2-1(Fede, 67'); 3-1 (Ivan, 85').