PLUJA DE GOLS... EN CONTRA

L'Europa encaixa un 'set' de l'Unificació

EuropaEl Juvenil B de l'Europa va tenir diumenge un partit passat per aigua al Nou Sardenya i on va encaixar sis gols del seu rival, l'Unificació Bellvitge. En un partit per oblidar, el conjunt escapulat va sortir golejat en un d'aquells dies on tot el que s'intenta surt girat i on és millor passar pàgina, aprendre dels derrors i centrar-se en la propera jornada.

.

Res bo feia presagiar la pluja que queia sobre el Nou Sardenya diumenge passat.  I es que el Juvenil B, a banda de sortir mullat, va sortir golejat en un partit per oblidar. La primera part es va iniciar amb un Europa desubicat i un Bellvitge endollat i que, sense temps a res, va deixar noquejat al seu rival en tan sols 10 minuts, plantant al marcador un 0-2 que als vint de joc es convertia en un contundent 0-3, després d'un clar penal convertit pel bigolejador Xavi.

A les acaballes de la primera part semblava que l’Europa agafava aire en transformar Pablo un penal després d’una gran jugada del mateix jugador dins l’àrea. En iniciar-se la segona part les poques esperances que podien tenir els europeistes es van esborrar del mapa, doncs sense temps a res (minut 47) el Bellvitge mitjançant Cristian va fer, amb un gran barret al porter, l'1-4. La resta de la segona part va resultar ser més del mateix en un partit on l’Europa no trobava lloc.

El conjunt escapulat tampoc va trobar les forces per plantar cara a un Bellvitge al qual li va donar temps a fer pujar dos gols més al marcador en dues rematades (minuts 56 i 71) de cap de jugadors lliures de marca des de la frontal de l’àrea petita. Finalment el marcador va reflectir un 1-6, resultat amb el qual només queda fer autocrítica i mirar de ressorgir en la jornada següent davant d’una Damm que és líder de grup.

Preferent · Jornada 3 · 10/10/10

EUROPA: Pol, Freixi, Dos Santos, Alberto, Éric Serra, García, Pablo, Carlos, Ángel, Perman i Pons... també van jugar: Noel, Mañanes, Ramban, Dani i Fede.

UNIFICACIÓ BELLVITGE: Ruben, Ricki, Miguel, Mario, Chema, Xavi López, Gerard, Denis, Xavi, Cristian i Nico... també van jugar: Alex, Fran, Fede, Ibarra, David i Héctor.

TARGETES: Groga a Miguel (Bellvitge)

GOLS: 0-1 (Xavi, 4'); 0-2 (Nico, 11'); 0-3 (Xavi -p-, 20'); 1-3 (Pablo -p-, 44'); 1-4 (Cristian, 47'); 1-5 (Mario, 56'); 1-6 (Fran, 71').