CANVI RADICAL

Els graciencs recuperen joc davant el líder

EuropaSi la setmana passada el Juvenil B de l'Europa va patir una dolorosa i molt àmplia derrota a casa, aquesta setmana va demostrar que és capaç de moltes coses davant el líder del moment, la Damm. L'equip escapulat va recuperar les bones sensacions i va tornar a enfilar el camí del bon joc. De fet, tots dos conjunts van oferir una bona imatge al partit.

.

La primera part va començar força igualada, donat que hi havia un bon joc per part del dos equips però sobretot per part de les defenses. Això feia que la lluita fos principalment al mig camp. A mida que els minuts  corrien, l’Europa s’anava fent amb el control del partit però quan semblava que la defensa local començava a patir, la Damm va treure una molt bona jugada per banda esquerra, on va aconseguir penetrar a l’àrea de l’Europa i on van treure un penal molt clar, en no arribar el lateral dret de l’Europa, Freixi, a tocar la pilota però si al jugador atacant.

Semblava que es tornava a repetir la història on el juvenil B de l’Europa li tocaria començar per darrere al marcador però Pol, en una grandíssima estirada, va aturar el penal i va donar ales i forces a l’equip. Tot i això la primera part va acabar amb 0-0. A la represa l’Europa es va fer més clarament amb el mig del camp i amb ell amb el control del partit. De les botes escapulades arribaren les millor ocasions.

Una de clara al començament de la segona part, al minut 50, on en la mateixa jugada, primer el xut de Pol es va topar amb el travesser i tot seguit el posterior d’Àngel tingué la mateixa sort. A pesar que hi van haver més jugades de perill, el partit va finalitzar sense gols, per desgràcia d’un Europa que va merèixer quelcom més que el punt aconseguit. Tot i això, una cosa va quedar clara, i és que l'equip val molt i que va saber superar l'adversitat d'un mal dia fa dues setmanes.

Preferent · Jornada 4 · 17/10/10

DAMM C: Cristian, Juanma, Adri, Ruben, Nieto, Marc, Óscar, Veli, Álex, Santi i Mellado... també van jugar: Pol, Albert Pintor, Jordi, Ángel, César i Éric.

EUROPA: Pol, Freixi, Noel, Mañanes, Cuadri, Garcia, Jacobo, Pablo, Peman, Pol i Ángel... també van jugar: Alberto, Fede, Héctor, Éric Serra, Dani i Pons.

TARGETES: Grogues a Cuadri i Noel (Europa)