RECAIGUDA

Nova golejada encaixada a casa

EuropaL'Europa va visitar la setmana passada el camp del líder i en va treure un positiu empat, donant la sensació d'haver-se refet de la golejada rebuda anteriorment a Gràcia. Aquest diumenge, però, els graciencs van tornar a recaure, encaixant un abultat 1-5 a casa a mans del Sants. L'equip va tornar a oferir una mala imatge com a local.

.

La primera part no va poder iniciar-se d’una millor manera. Sense temps a res, l’Europa, mitjançant Mauri, va obrir el marcador (minut 2) rematant un boníssim centre de Pol. Des d'aquest moment i fins el final el joc de l’Europa va anar en clara línia descendent. El conjunt d'Angoy va estar molt minuts tocant i tocant la pilota, el problema era que aquest tocs van ser principalment entre els dos centrals i el porter, donat que una vegada s’intentava superar aquesta línia, es perdia la pilota i el Sants iniciava un atacat ràpidament.

Així doncs l'Europa es va trobar que tenia més possessió de pilota, però també perill pràcticament nul. El Sants, tot el contrari, arribant a empatar el partit al minut 36, on després d'una sèrie de rebots dins l’àrea local, la pilota va caure als peus d’Uri, qui va posar l'empat al marcador. La segona part no es va poder començar pitjor, encara que es veia venir, el joc de l’Europa estava en la seva pitjor fase i els Sants ho va aprofitar per a fer el segon en un mal refús del porter.

D’aquí fins al final de l'encontre es va mantenir la tònica negativa en el joc europeista i aquesta mateixa tònica es va agreujar amb l’intent desesperat de fer l’equip més ofensiu, passant a jugar un 3-4-3, donat el nul perill que causava fins al moment en zona d'atac. Aquest fet el va saber aprofitar el Sants que va fer moure el marcador en tres ocasions més, fins a deixar un contundent 1-5 al marcador.

Preferent · Jornada 5 · 24/10/10

EUROPA: Héctor, Freixi, Noel, Mañanes, Alberto, Jacobo, García, Carlos, Pol Vila, Peman i Mauri... també van jugar: Armand, Ramban, Ángel, Fede i Pons.

SANTS: Carlos, Kiri, Santos, Alejandro, Castillo, Diego, Geri, Uri, Proietti, Piste i Montes... també van jugar: Pol, Villarroya i Fernández.

TARGETES: Grogues a Alberto i Freixi (Europa)

GOLS: 1-0 (Mauri, 2'); 1-1 (Uri, 36'); 1-2 (Villarroya, 53'); 1-3 (Castillo, 78'); 1-4 (Geri, 81'); 1-5 (Fernández, 87').