RETROBAMENT

Triomf en lliga després de quatre setmanes

EuropaDesprés d'un mes sense fer-ho, l'equip "B" juvenil es va retrobar amb el triomf al campionat de lliga i ho va fer en un encontre que va dominar de principi a fi, malgrat anar per darrere al marcador al principi del partit i haver de remuntar amb un resultat final que deixava el partit obert a qualsevol diana materialitzada a darrera hora.

.

L'inici de l'encontre oferia una intensitat moderada. Tot i això, semblava que seria un partit fàcil pel conjunt escapulat doncs el perill i el control del partit estava del seu costat però un cop més l’Europa va començar per darrere al marcador per culpa d'una bona desmarcada del punta de l’Alzamora, qui va encarar al porter i que va treure petroli en forma de penal donat que se li havia escapat la pilota per la línia de fons. Així doncs al minut 8 l’Alzamora, per mitjà de Ray i des dels onze metres, va posar l'1-0 al marcador.

La resta de la primera part va ser un monòleg de joc de l’Europa que va fallar boníssimes ocasions i que com acostuma a passar va estar a punt de rebre el segon en alguna de les contres de l’Alzamora. A la segona part es va veure accentuat el domini europeista amb un primers minuts d’una bona intensitat que van donar per resultat el gol de l’empat al minut 51 en una bona internada de Peman que va afusellar al porter local. Ja es veia venir el segon i no es va fer esperar molt, l’Europa va seguir assetjant la porteria local i al minut 61 Pons en una bon desmarcada va agafar l'esquena de la defensa, fent l'1-2.

Tot i ja tenir el resultat a favor l’Europa va intentar marca distàncies al marcador però va fallar ocasions claríssimes. Ja al tram final, Fede va veure dues grogues consecutives per mostrar el seu malestar pels continuats cops de peu sense pilota que rebia per part d’un jugador de l’Alzamora. Aquest fet i el no haver “matat” el partit apunt va estar de costar-li car a l’Europa, doncs als últims instants sort va tenir de la bona intervenció del seu porter. Finalment bona imatge i bon resultat.

Preferent · Jornada 6 · 31/10/10

ALZAMORA: Raúl, Pozo, Izhar, Nelson, Juanma, Ray, Diego, Julian, Forest, Brian i Éric... també van jugar: Castell, Jordi i Rafa.

EUROPA: Héctor, Freixi, Dos Santos, Alberto, Éric Serra, García, Fede, Cuadri, Carlos, Peman i Pol Vila... també van jugar: Jacobo, Pons i Mañanes.

TARGETES: Grogues a Diego, Castell, Brian, Forest i Rafa (Alzamora) i a Garcia, Cuadri, Freixi i Fede -dues i expulsió minut 83- (Europa).

GOLS: 1-0 (Ray -p-, 8'); 1-1 (Peman, 51'); 1-2 (Pons, 65').