SEGONA VICTÒRIA SEGUIDA

Els nois d'Angoy sumen un nou triomf a casa

EuropaAl Juvenil B de l'Europa li va tocar patir per sumar el seu segon triomf consecutiu en lliga i superar un rival al qual hauria d'haver guanyat per golejada per nombre d'ocasions. L'equip va haver de superar les adversitats i donar-li la volta a un perillós 0-1 amb dos gols als darrers minuts de l'encontre, amb dianes de Peman, per partida doble.

.

La primera part va ser més que dominada per un Juvenil B que va portar en tot moment el pes del partit i que va tenir infinitat d’ocasions. Es va iniciar amb un clar domini, però les ocasions no acabaven de arribar. Tot i això, el treball constant de l’equip va fer que se succeïssin jugades tan clares com la que va tenir Dani sol davant del porter, a passada de Pol.

La segona part es va iniciar amb la mateixa tònica però al minut 60, el visitant Ferran va rematar una centrada-xut que anava a sortir fora. En aquell moment l’Europa va semblar perdre tota la seva empenta i La Torreta, per la seva part, va agafar confiança i va coincidir amb els minuts més fluixos d’un Europa fins al moment dominador. No va ser fins l’expulsió del lateral visitant Lluís quan l'Europa va tornar a fer-se amb el partit per acabar d’inclinar la balança del costat escapulat.

En aquell moment l’Europa va tancar al rival al seu camp i fruit de la insistència va arribar el primer gol de Pemán (minut 79’) i no molt més tard, però fregant el temps reglamentari (minut 87), Pol Vila va fer el  definitiu 2-1 després d’una molt bona jugada de Garcia que va apurar la línea de fons i li va fer una gran passada de la mort. En temps afegit, La Torreta va provoca una jugada de perill en la que els visitants van reclamar penal.  Finalment, per segona setmana consecutiva l’Europa aconsegueix els tres punts amb bona actitud i millorant el seu joc, tot i que segueix patint la seva falta d’encert de cara a porteria.

Preferent · Jornada 7 · 07/11/10

EUROPA: Pol, Freixi, Mañanes, Dos Santos, Éric, Carlos, Garcia, Pons, Peman, Dani i Pol Vila... també van jugar: Noel, Ramban, Angel i Jacobo.

LA TORRETA: Miki, Lluís, Héctor, Quiñones, Orero, Valls, Ferran, Raimon, Gianni, Giral i José Luís... també van jugar: Zaqui, Samba, Gómez, Blasco i Martí.

TARGETES: Grogues a Pol Vila, Dani, Ángel, Peman i Mañanes (Europa) i a Valls, Raimon i Lluís -dues i expulsió minut 71- (La Torreta).

GOLS: 0-1 (Ferran, 60'); 1-1 (Peman, 79'); 2-1 (Pol Vila, 87').