NOU DE NOU

Tercer triomf consecutiu dels graciencs

EuropaEn plena ratxa positiva es troba el Juvenil B de l'entitat escapulada. Per tercer cap de setmana consecutiu, el segon equip juvenil de l'entitat ha sumat el triomf i, novament, havent de capgirar un resultat advers. L'Europa de mica en mica va pujant encara més posicions a la taula, donant una sensació de més fermesa que en l'inici de lliga.

.

Per tercera jornada consecutiva el Juvenil B de l’Europa va aconseguir la victòria amb els corresponents tres punts, encara que no sense patir. El partit es va iniciar amb un control clar de l'equip escapulat que patia per apropar-se a porteria degut a les estretes dimensions del camp del Catalonia. Així doncs, la primera part es podria dir que va ser un monòleg de joc per part de l’Europa que va posar el futbol i les ocasions.

Tot i així, va ser el Catalonia en la seva única arribada, mitjançant un bon contraatac, qui es va avançar al marcador mitjançant Álex. Des d'aquest moment el Catalonia es va tancar, més encara, i va aguantar bé el marcador fins el xiulet de la mitja part. Una setmana més l’Europa es veia per darrere del marcador i per més "Inri", en iniciar-se la segona part i sense temps a rés, Carles – en la segona ocasió clara local– va posar un injust 2-0 al marcador. L’Europa no va baixar els braços en cap moment, mirar de forçar el partit variant el sistema i deixant tres defenses i omplint el mig del camp amb un jugador més (3-4-3).

Amb el canvi i tot, encara que va costar molt capgirar el partit. Al minut 67, De la Iglesia  va iniciar la remuntada amb un impecable remat de cap que posava el 2-1. Vuit minuts més tard, Pol Vila va forçar un penal en una bona internada a l’àrea local i, tot i que Pemán el va errar, Pons va estar molt atent al refús per fer l’empat. Amb un Catalonia desconcertat, Dani va aprofitar per fer el 2-3 definitiu, donant així la volta al resultat. Als últims minuts el Catalonia va semblar despertar, però l’Europa també va tenir ocasions per poder incrementar la distància. Finalment, triomf just pels mèrits acumulats.

Preferent · Jornada 8 · 13/11/10

CATALONIA: Miguel, Pau, Daniel, Sergio, Carles, Alberto, César, Sergi, Adrià, Álex i Ricard... també van jugar: Éric, Álex II, Alejandro i Josep Maria.

EUROPA: Pol Bernaldo, Freixi, Noel, Dos Santos, Alberto, Carlos, García, Jacobo, Ángel, Pemán i Pol Vila... també van jugar: Éric Serra, Ramban, Pons, De la Iglesia i Dani.

TARGETES: Grogues a Alberto (Catalonia) i a Pol Bernaldo, Pol Vila i Alberto -dues i expulsió minut 88- (Europa).

GOLS: 1-0 (Álex, 14'); 2-0 (Carles, 48'); 2-1 (De La Iglesia, 67'); 2-2 (Pons, 75'); 2-3 (Dani, 76').