RATXA ATURADA

El Juvenil B cau derrotat al Nou Sardenya

EuropaQuan semblava que el Juvenil B de l’Europa aixecava el cap,i s’apropava al capdavant de la classificació (després d’aconseguir tres victòries consecutives) l'equip es va retrobar amb la derrota i es va deixar els punts a casa. L'equip escapulat va tornar a començar un partit perdent. El Juvenil B va caure per culpa dels propis errors.

.

El partit es va iniciar força igualat i sense un clar dominador. L’Europa tornava a tenir dificultats per dominar la pilota i fer-se amb el control del partit i el Vilassar buscava un joc ràpid i més directe. Tot i que ocasions va tenir l’Europa, no podia ser d’una altra manera que en un greu error de la defensa com va arribar el primer gol. La jugada va deixar a Eric sol davant el porter, al qual va regatejar per marcar a plaer el primer de la tarda.

Des d'aquest moment i fins el xiulet de la mitja part es va veure un Europa molt més despert i actiu. Aquesta intensitat es va mantenir en iniciar-se la segona part i després d’una bona jugada d’Àngel per la esquerra amb xut i refús del porter, va aparèixer Garcia per aprofitar-lo i posar, al minut sis de la segona, l’empat al marcador. Però l’alegria va durar només un quart doncs una falta a favor de l'Europa, mal executada, va propiciar un ràpid contraatac que de nou Eric va finalitzar en gol.

En aquest moment es va començar a veure la millor cara de l'Europa que, tot i això, va veure com el Vilassar es beneficiava d’un penal clar per distanciar-se al marcador. Els graciencs ho van seguir intentant i Pablo, al minut 80, també de penal, va aconseguir el 2-3. Malgrat intentar rascar un punt fins al final, res no va moure el marcador, signant així l'aturada en sec de la ratxa de victòries de l'equip.

Preferent · Jornada 9 · 21/11/10

EUROPA: Freixi, Mañanes, Dos Santos, Ramban, Pablo, Garcia, Carlos, Peman, Dani i Pons... també van jugar: Pol Vila, Ángel, Jacobo, Noel i Éric Serra.

VILASSAR MAR: Víctor, Grau, Parri, Éric, Áxel, Marc, Abdu, Andreu, Juanjo, Hamza i Aleix... també van jugar: David, Paco, Pol, Lluís i Mahamodu.

TARGETES: Grogues a Éric Serra (Europa) i a Marc, Paco i Parri (Vilassar Mar).

GOLS: 0-1 (Éric, 37'); 1-1 (Garcia, 51'); 1-2 (Éric, 65'); 1-3 (Paco -p-, 74'); 2-3 (Pablo -p-, 80').