MÉS DEL MATEIX

L'Europa, víctima dels mateixos errors

EuropaMalauradament comença a ser normal que, cada setmana, el Juvenil B de l'Europa estreni els seus partits perdent i després hagi de viure en un constant sistema de remuntades que, evidentment, no sempre poden sortir bé com altres dies. A Premià no es va poder capgirar el marcador i l'equip va encaixar la seva segona derrota seguida.

.

La primera part va començar una mica esbojarrada, i és que encara que l’Europa semblava tenir un major pes, el partit no tenia un clar dominador. Potser per ocasions, alguna de molt clara, es podria dir que l’Europa semblava que seria el primer en “foradar” la porteria contrària, però en un partit trencat (sense mig del camp) tot podia ser. I per desgràcia per l’Europa es va trobar de nou per darrera el marcador en rematar de xilena Demba una bona centrada al minut 19.

Tot i això les sensacions cada vegada eren més favorables a l'Europa, que començava a tenir el control del joc. Així va ser que en un córner, va aparèixer Alberto per fer l’empat en una boníssima rematada de cap. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part. Donades les instruccions oportunes, l’Europa va sortir disposat a acabar de donar la volta al marcador, però en una bona desmarcada, i fent gala de la seva gran velocitat, Demba de nou  va agafar l’esquena de la defensa i va encarar al porter per fer el 2-1.

L’Europa de nou havia de tirar de casta i així ho va fer. Com de costum en situacions adverses aquest equip creix i es van veure el millors minuts de l’Europa que pràcticament va tancar al Premia al seu camp, fins que al minut 80 i de manera incomprensible, l'assistent es va treure de la màniga un insult que ningú més que ella va sentir i que va costar l’expulsió del davanter escapulat Dani, escalfant un partit que fins el moment havia estat plàcid pel col·legiat i donant l'estocada final a un Europa que fins aquell moment semblava que acabaria aconseguint l’empat.

Preferent · Jornada 10 · 28/11/10

PREMIÀ: Pol, Àlex, Pandiani, Barry, Egea, Mati, Edu, Alonso, Sergi, Johan, Demba i Luís... també van jugar: Alexis, David, Roger, Éric, Nil i César.

EUROPA: Héctor, Freixi, Noel, Alberto, Ramban, Pablo, Carlos, Cuadri, Ángel, Peman i Pol Vila... també van jugar: Éric, Serra, Garcia, Pons i Dani.

TARGETES: Grogues a Roger i Nil (Premià) i a Cuadri, Peman i Carlos (Europa). Vermella directa a Dani -minut 80- (Europa).

GOLS: 1-0 (Demba, 19'); 1-1 (Alberto, 30'); 2-1 (Demba, 48').