ESPIRAL NEGATIVA

El Juvenil B immers en una mala dinàmica

EuropaDesprés d'una bona ratxa de resultats, el Juvenil B de l'Europa viu ara mateix en una dinàmica negativa. Malgrat jugar, en general, força millor que els seus rivals, diversos factors determinen els mals resultats finals. Aquest cap de setmana, a Badalona, l'equip va tornar a tenir un tast del mateix, no podent capgirar un marcador advers.

.

Bon inici de partit el que va fer l’Europa, que va sortir concentrat i mentalitzat per tal de trencar el “malefici” d’haver de començar sempre amb el marcador en contra. El partit era dominat pel conjunt escapulat, que veia com el rival anava de menys a més, un rival que una vegada ficat al partit va pressionar força bé per tal d'impedir la sortida amb pilota controlada de l’Europa. Així doncs, la lluita de forces al mig del camp va ser constant per fer-se amb el control de la pilota. En aquest sentit el treball d'Éric Lopes va ser molt bo, permetent que l’Europa dominés almenys en control del partit però no en ocasions de gol.

Així va arribar el moment que va marcar el 'matxi. Després d’un mal refús, el porter escapulat va tocar amb les mans una pilota just un pèl per fora de la línea de l'àrea per impedir un remat i l’àrbitre, a instàncies de l'assistent, va interpretar-ho com jugada manifesta de gol tot i haver-hi jugadors graciencs a l'àrea al moment del remat. El col·legiat va treure la targeta vermella i l'Europa es va quedar amb deu efectius. Per acabar-ho de rematar, en una errada defensa-porter el xut de falta va acabar entrant just pel mig de la porteria.

Tot i tenir les circumstàncies en contra, l'equip europeista va treure orgull de dins i va passar a dominar de manera aclaparadora al Badalona, que tancat al seu camp únicament tirava de les contres per intentar matar el partit. Així va ser que al minut 57 Eric Lopes, des de la frontal i en un bon xut amb l'esquerra, va sorprendre al porter badaloni, fent pujar l’empat al marcador. A partir d’aquest moment semblava que el Badalona prenia forces però l’Europa seguia pletòric i la dinàmica del partit no va canviar, encara que el Badalona va tenir una ocasió clarissíma que va salvar en primera instància Pol amb una magnífica intervenció i a posteriori Garcia rebutjant la pilota sobre la línia de gol. Malauradament, minuts més tard i en una bona contra aprofitant rebots a favor, Moha va fer la passada de la mort per a que Anas fes el 2-1, un resultat que va ser "matador" per les forces de l'Europa.

Preferent · Jornada 11 · 05/12/10

BADALONA: Marc, Juan, Carrasco, Sánchez, Rosell, Rafa, Alfonso, Éric, Villanueva, Jona i Anas... també van jugar: José, Cortés, Moha i Joel.

EUROPA: Héctor, Freixi, Mañandes, Dos Santos, Éric Serra, Éric Lopes, Pablo, Carlos, Ángel, Pemán i Pol Vila... també van jugar: Pol Bernaldo, Ramban, Garcia, Armand, Fede i Jacobo.

TARGETES: Grogues a Villanueva (Badalona) i a Freixi (Europa). Vermella directa a Héctor -minut 44- (Europa).

GOLS: 1-0 (Éric, 45'); 1-1 (Éric Lopes, 57'); 2-1 (Anas, 74').