EL JOC VA PER UNA BANDA I ELS RESULTATS PER UNA ALTRA

L'Europa segueix jugant bé... i perdent

EuropaEn un mala espiral és on es veu immers el Juvenil B de l’Europa. L’Equip ha millorat molt en joc i en treball (que de per sí sempre ha estat prou bo), però tot i la bona imatge que mostra als últims partits del campionat, l'equip d'Angoy no troba com fer-se amb la merescuda i treballada victòria. L'equip ha de trobar la tecla que ho faci capgirar tot.

.

En aquesta ocasió visitava el Nou Sardenya un Santboià tercer a la classificació a un punt de líder i amb un partit menys. Era, sens dubte, un rival en hores altes. Tot i la diferència en la classificació es va poder veure una primera part molt igualada on l’Europa semblava gaudir de les millor ocasions, però com és ja un malaurat costum en les darreres setmanes, l'equip errava les seves ocasions.

El Santboià va sorprendre mitjançant Richi, amb un xut des de tres quarts de camp que va superar al porter escapulat per dalt (minut 25). Aquest fet deixava, un partit més, l’Europa havent de capgirar el marcador. La veritat és que vist el joc dels dos conjunts el resultat no feia justícia i fou Garcia amb un potent xut des de la frontal qui va canviar aquesta situació posant 1-1 al marcador al minut 40.

A la segona part l’Europa va passar a ser el dominador de l'encontre, tot i que els dos equips van jugar amb una alta intensitat. El Santboià davant el domini dels graciencs va basar el seu joc en buscar alguna contra que trenqués el partit i encara que no va ser d’aquesta manera, el conjunt vermell va fer el 1-2 en un córner al minut 77. L’Europa ho va intentar fins l’últim segon però una setmana més no va poder evitar la derrota. Una derrota injusta pels mèrits de l'equip, però derrota al cap i a la fi.

Preferent · Jornada 12 · 12/12/10

EUROPA: Pol Bernaldo, Freixi, Mañanes, Dos Santos, Alberto, Carlos, Pablo, Garcia, Ángel, Peman i Ramban... també van jugar: Pol Vila, Éric Serra i Dani.

SANTBOIÀ: Artur, Piqué, Óscar, Javi, Buitre, Víctor, Adri, Richi, Sergi, Massa i Juancar... també van jugar: Dani, Luismi i Facundo.

TARGETES: Grogues a Pol Bernaldo, Alberto i Dos Santos (Europa) i a Richi, Piqué -dues i expulsió minut 89'-, Dani, i Javi (Santboià).

GOLS: 0-1 (Massa, 25'); 1-1 (Garcia, 40'); 1-2 (Richi, 77').