Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

NI JUSTÍCIA NI PIETAT

Dinàmica repetitiva de l'equip escapulat

 EuropaEl Juvenil B gracienc es troba immers en una situació complicada i difícil. Els jugadors escapulats acostumen a jugar millor que els seus rivals jornada rere jornada, però errades puntuals i anar sempre a remolc del marcador fa que les derrotes s'acumulin i la "justícia futbolística" no arribi des de ja fa una bona colla de setmanes.

.

Marcador

A la primera part es va veure un Europa que semblava clònic al de jornades anteriors, superior en joc, superior en domini i superior en ocasions. Ocasions clares com un penal, extret per Mario en una bona jugada individual, desaprofitat en aturar-lo el porter dels locals. No molt més tard una nova ocasió claríssima de Mario que va creuar la pilota i que el porter del Sant Ignasi va salvar amb problemes i una tercera ocasió molt clara de les botes d'Àngel, xutant des de dins l’àrea tou a les mans del porter.

Semblava que l’Europa trencaria amb el mal costum d'encaixar el primer gol però el Sant Ignasi en la seva única jugada de perill es va trobar amb el premi en un bon remat de cap de Chica al minut 35. La segona part, com també ve sent costum, l’Europa va estrènyer encara més al seu rival amb un futbol més directe, conseqüència del resultat i de les petites mides del camp. Va poder arribar el gol del peus d'Àngel en un boníssim barret que va sortir fregant el pal.

La sort queda clar que no acompanya l'equip en aquest final de 2010 perquè en un córner llençat amb força al primer pal Noel es va fer un gol en pròpia porta (minut 77). L’Europa no va baixar el braços i va aconseguir escurçar diferències amb un gol de Mario al minut 84 i ja en el temps de descompte, en un córner i amb un bon remat de cap, Noel prop va estar de posar l’empat al marcador.

Fitxa Partit

Preferent · Jornada 13 · 18/12/10

SANT IGNASI: Álvaro, Bley, Chica, Javier, Mediavilla, Santiago, Mercadé, Álex, Carlos, Albert i Marc... també van jugar: Valls, Roger, Enrique, Pol i Ignacio.

EUROPA: Héctor, Freixi, Mañanes, Dos Santos, Alberto, Carlos, Garcia, Pablo, Mario, Peman i Àngel... també van jguar: Noel, Ramban, Fede, Éric Serra, Pons i Jacobo.

TARGETES: Grogues a Marc (Sant Ignasi) i a Mañanes, Freixi, Mario i Fede (Europa).

GOLS: 1-0 (Chica, 35'); 2-0 (Noel -pp-, 77'); 2-1 (Mario, 84').

 

 

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

acidH TEB FederacioAcell