EL JUVENIL B TORNA A GUANYAR I HO FA CONTRA EL MÀXIM RIVAL

L'Europa supera al Sant Andreu a l'estadi

EuropaGuanyar un partit contra l'equip que, en els darrers anys, s'ha convertit en el màxim rival esportiu de l'Europa, és sempre una alegria escapulada. Si a més es fa per acabar amb una mala ratxa de cinc derrotes consecutives, encara ho és més. Així va tornar al triomf el Juvenil B aquest cap de setmana al Nou Sardenya contra el Sant Andreu.

.

La primera part del partit va ser claríssimament dominada per l’Europa que, com venia sent costum, va iniciar amb força i domini l’encontre, i que a més va disposar de clares ocasions de gol que com també venia sent costum es van errar, inclús un penal senyalat per mans en una centrada de Pol, aquest va ser “aturat” pel pal de la porteria q el va refusar cap a fora.

Tot feia presagiar que la tònica de les anteriors jornades es tornaria a repetir però Peman va trencar la negativitat i  va avançar l’Europa al minut 36. A la segona part l’Europa no va oferir una gran imatge, l’equip va estar menys intens i es va deixar massa distància entre línies fet que va permetre veure un partit més obert, amb el perill que representava donat el curt marcador. Tot i així, l’Europa va disposar de diverses ocasions clares i, fent justícia, amb una bona jugada personal per banda esquerra, Ramban va fer pujar el 2-0 al marcador.

A partir d’aquest moment es van veure els pitjors minuts d’un Europa que sembla relaxar-se en excés i el Sant Andreu va aprofitar per ficar la por al cos dels escapulats fent el 2-1, que per sort pels interessos europeistes va ser el resultat final. Cinc setmanes jugant bé i perdent i la setmana que l'equip ho fa pitjor que les anteriors, guanya. Al futbol, tot està inventat.

Preferent · Jornada 14 · 08/01/11

EUROPA: Pol Bernaldo, Freixi, Mañanes, Dos Santos, Alberto, Carlos, Pablo, García, Pol Vila i  Ramban... també van jugar: Angel, Fede, Eric Serra, Dani, Armand i Noel.

SANT ANDREU: Àlex, Oriol, Imawog, Xavi, Jerry, David, Gio, Albert, Marlon, Miqueias i Cami... també van jugar: Ito, Moyano, Ribero, Adrià i Pol.

TARGETES: Grogues a Alberto, Fede, Ramban i Angel (Europa) i a Ito, Adrià, Imawog i Pol (Sant Andreu)

GOLS: 1-0 (Peman, 36'); 2-0 (Ramban, 68'); 2-1 (Adrià, 81').