SIS DE SIS

Segona victòria seguida per agafar aire

EuropaL'Europa va tornar a guanyar per segona setmana seguida, agafant aire a la classificació després d'haver passat per una ratxa d'un mes encaixant derrotes. Els escapulats van retrobar-se amb el triomf en un derbi i han seguit la petita ratxa en un altre, aquesta ocasió contra el Júpiter en partit disputat diumenge a la tarda a La Verneda.

.

La primera part va iniciar-se a un nivell molt fluix. Cap del dos equips aconseguia dominar la pilota amb claredat encara que l’Europa portava quelcom més de pes en el joc i sobretot en les ocasions. A mida que van passar els minuts, l'equip escapulat anava fent-se amb el domini del partit. Com és habitual darrerament, ocasions clares no van faltar, però la sort no està acompanyant darrerament un equip al qual li costa molt materialitzar les ocasions.

Tot i això, al minut 35 Alberto, de cap, va rematar una pilota posada a l'olla per Freixi des de la banda, fent el 0-1. La represa del partit es va iniciar semblant a com es va finalitzar la primera part, però al quart d’hora de la segona part el col·legiat va interpretar com a vermella directa una entrada d’Alberto, deixant l’Europa amb deu efectius. Des d'aquest moment el Júpiter va passar a dominar el partit i l’Europa va intentar mantenir el seu joc sense fortuna, doncs tant es va bolcar l’equip local que al minut 72, després d’una gran refús d’Hector, la pilota va caure a peus del Júpiter. El grisgrana Koke no va perdonar l'empat.

L'Europa va passar llavors per moments molt difícils, veient com el Júpiter tenia més empenta fruit també de la superioritat d'efectius. Per sort, a pocs minuts pel final i en una falta servida per Pablo ,i que semblava que no tenia cap perill, aquesta va tocar la barrera, enganyant al porter local, qui no poder fer res per evitar el segon i definitiu gol de l'Europa.

Preferent · Jornada 15 · 16/01/11

JÚPITER: Oriol, Bassas, Turea, Puyal, Koke, De la Rosa, Franco, Valls, Jornet, Morales i Ontangas... també van jugar: Sanchís, Rodríguez i Toko.

EUROPA: Héctor, Freixi, Mañanes, Dos Santos, Alberto, Éric Lópes, Carlos, Pablo, Pol Vila, Peman i Ramban... també van jugar: Ángel, García, Éric Serra i De la Iglesia.

TARGETES: Cap groga. Vermella directa a Alberto -minut 60- (Europa).

GOLS: 0-1 (Alberto, 35'); 1-1 (Koke, 72'); 1-2 (Pablo, 80').