'SET' I PARTIT!!!

Golejada del Juvenil B a domicili

EuropaLa lliga del Juvenil B s'escriu a base de dinàmiques i l'actual és la que tothom voldria mantenir. L'equip, en plena ratxa de victòries, va deixar glaçat al Jàbac al seu terreny de joc en una matinal molt freda però on l'equip europeista va entrar en calor amb una golejada històrica. Totes les dianes van tenir diferent autor menys un doblet de Peman.

.

La primera part va quedar marcada per un Europa endollat que va dominar d'inici per no quedar-se gelat donades les baixes temperatures que marcava el termòmetre. La clau del partit va ser un clar penal sobre Peman quan aquest encarava al porter local i que va ser clarament aturat per un central del Jabac, a més del penal, l'àrbitre va acabar mostrant al jugador la vermella directa. Al quart d'hora de joc, el Jàbac va haver d'afrontar el partit amb deu jugadors.

Carlos va fer el 0-1 al transformar la pena màxima. A partir d’aquest moment vendaval de joc i gols, en gran part per “l’atreviment” de l'entrenador del Jàbac, que va mantenir l’equip amb una defensa de tres fins el minut 41, quan l’Europa ja portava una clara renda de 0-6. En aquest 26 minuts es va veure el 0-2 amb una jugada de Peman amb remat final al pal ... i dins!. Posteriorment, el 0-3 va arribar d'una pilota rebutjada que va caure a la banda dreta fora del area on va rebre Pons per xutar ajustat al pal llarg. A tocar de la mitja hora va caure el quart en un remat a l'àrea refusat inicialment pel porter però on Garcia va aprofitar la jugada per fer diana. El 0-5 va arribar quatre minuts més tard amb Àngel guanyant l'esquena de la defensa. El 0-6 va ser obra novament de Peman, en jugada personal, marcant un resultat d'escàndol al descans.

A la segona part el ritme va baixar molt i l’Europa es va dedicar a controlar el partit, tenint bones ocasions però on només Pol Vila, al minut 60, va poder moure el marcador en un bon xut en paràbola al pal llarg fent el 0-7 que seria ja definitiu. El Jàbac, millor situat al camp que a la primera part, es va mostrar molt imprecís i poc va poder fer davant el bon joc europeista.

Preferent · Jornada 16 · 23/01/11

JÀBAC: Xavi, Gerard, Grego, Àlex, Carles, Quesada, Eros, Adrià, Sergio, Éric i Marc... també van jugar: Benji, César, Éric Arrufat, Albert i Marc Guijosa.

EUROPA: Pol Bernaldo, Éric Serra, Mañanes, Dos Santos, Cuadri, Carlos, Garcia, Pablo, Àngel, Peman i Pons... també van jugar: Fede, Dani, Pol Vila, Freixi i Ramban.

TARGETES: Grogues a Marc, Albert i Marc Guijosa (Jàbac) i a Éric Serra i Fede (Europa). Vermella directa a Grego -minut 15- (Jàbac).

GOLS: 0-1 (Carlos -p-, 15'); 0-2 (Peman, 20'); 0-3 (Pons, 24'); 0-4 (Garcia, 29'); 0-5 (Àngel, 33'); 0-6 (Peman, 35'); 0-7 (Pol Vila, 60').