UN GENER SENSE DERROTES

L'Europa suma un empat jugant amb deu

EuropaEl Juvenil B de l'Europa segueix amb la seva particular escalada a la classificació. Després d'un final de 2010 incert, l'inici del 2011 està sent altament positiu. El conjunt escapulat no ha encaixat cap derrota i cada vegada guanya més confiança en les seves possibilitats i joc. Contra el Llefià es va sumar un empat al Nou Sardenya.

.

Mal inici de partit el que va tenir l’equip escapulat, doncs un error de la defensa en els primers minuts de partit va propiciar que el Llefia s’avancés al marcador per mitjà d’Àlex amb només tres minuts disputats. Per fortuna l’alegria visitant no va durar molt i Peman en una bona jugada personal va encarar al porter rival, el va driblar i va marcar a plaer.

L'Europa tenia un major control del partit però al mateix temps es mostrava insegur defensivament. Així va ser com Ruben (el millor jugador rival sens dubte) va tornar a avançar al Llefià al marcador al minut 22. Es va repetir la història i Peman de nou, cinc minuts més tard, va tornar a posar les taules al marcador en un inici de partit vibrant. Poc després va arribar la jugada que va marcar la resta de l’encontre, en una jugada al mig del camp, Garcia es va tirar a terra per intentar treure la pilota dels peus del rival, no arribant a aquesta i tocant la cama del jugador rival, falta clara sens dubte, però veient enlloc d'una groga, la vermella directa!.Així ho va interpretar l’àrbitre que va deixar l’Europa amb deu jugadors a falta de més de mitja part per disputar.

Tot i el contratemps l’Europa es mostrava superior i va capgirar el marcador per mitjà d'Àngel al minut 40, amb un bon xut des de dins de l’àrea. A la segona part l’Europa va intentar conservar al màxim la possessió de l’esfèric però a mida passaven els minuts la superioritat numèrica del Llefià anava agafant força i al minut 58 Ruben va guanyar l’esquena de la defensa i va picar la pilota per sobre el porter en veure que sortia al seu encontre, fent el 3-3. Ens els minuts següents i fins el final del partit, l’encontre va estar una mica trencat i encara que l’Europa va disposar d’ocasions clares per tornar-se a posar per davant, la més clara sens dubte la va tenir el Llefià en disposar d'un penal clar per mans de Alberto que Pol va aturar de forma magistral.

Preferent · Jornada 17 · 30/01/11

EUROPA: Pol Bernaldo, Freixi, Dos Santos, Alberto, Éric Serra, Éric Lópes, Pablo, García, Ángel, Peman i Pol Vila ... també van jugar: Ramban, Pons, Fede, Dani i Noel.

LLEFIÀ: Guerrero, Joel, Juan, Diego, Dani, Toni, Ivan, Alejandro, Alberto, Ruben i Álex... també van jugar: Fran, Mori, José, Cristian i Roman.

TARGETES: Grogues a Pol Bernaldo i Éric Lópes (Europa) i a Alejandro i Roman (Llefia). Vermella directa a García -minut 33- (Europa).

GOLS: 0-1 (Àlex, 3'); 1-1 (Peman, 7'); 1-2 (Ruben, 22'); 2-2 (Peman, 27'); 3-2 (Ángel, 40'); 3-3 (Ruben, 58').