VICTÒRIA AMB DEU

L'Europa allarga la seva positiva ratxa

EuropaEl Juvenil B escapulat segueix sumant dins la seva espectacular ratxa que l'ha portat a signar un inici de 2011 sense derrotes. Aques cap de setmana, a Bellvitge, l'equip gracienc va saber guanyar un partit marcat per l'expulsió de Carlos al minut 36, que va deixar l'Europa amb deu efectius sobre el terreny de joc durant gairebé una hora.

.

L’inici del partit va estar marcat per la imprecisió dels dos equips en l'intent de controlar l'encontre. L’Equip escapulat, tot i no dominar clarament, donava una major sensació de control del partit davant d’un Bellvitge que mirava de buscar ràpids atacs i/o contraatacs.

Així el partit va començar a decantar-se per l’Europa, que a mida que passaven els minuts es feia més dominador i gaudia de les millors ocasions. Fruit d’una d’aquestes, en un córner rematat impecablement per Dos Santos que va aconseguir rebutjar el porter, Alberto molt atent va tornat a rematar, aquest cop sí, al fons de la xarxa, fent el 0-1. Semblava que tot estava de cara, però al minut 36 l’Europa es va quedar amb un jugador menys al veure Carlos la segona groga, que va ser clara.

En aquest moment el partit va canviar per complet. En la falta de l'expulsió, el Bellvitge va aconseguir l'igualada per mitjà de Kata i va passar a ser clar dominador de l'encontre. A laa segona part els locals van sortir amb la mateixa empenta que va finalitzar la primera meitat i l’Europa poc podia fer més que defensar i mirar de buscar alguna sortida a la contra. Així, al minut 56 es va produir un clar penal a favor del escapulats que va transformar Àngel fent l'1-2. En aquest punt l’Europa va tancar bé el camp i va aguantar amb fermesa el resultat aconseguint tres punts més suats i treballats per tot l'equip.

Preferent · Jornada 18 · 05/02/11

BELLVITGE: Carlos, Ricard, Miguel, Mario, José Maria, Xavi López, Enric, Xavi Plulins, Kata, Cristian i Gerard... també van jugar: Sergio, Ruben i Raul.

EUROPA: Héctor, Freixi, Mañanes, Dos Santos, Alberto, Éric Lópes, Carlos, Pablo, Ángel, Peman i Pol Vila... també van jugar: Dani, Ramban, Jacobo, Fede i Noel.

TARGETES: Grogues a Xavi Plulins, Enric, José Maria i Kata (Bellvitge) i a Carlos -dues i expulsió minut 36- (Europa).

GOLS: 0-1 (Alberto, 26'); 1-1 (Kata, 36'); 1-2 (Ángel -p-, 56').