LA PRIMERA DERROTA DE L'ANY CONDICIONADA PER L'ÀRBITRE

Tercer partit seguit acabant amb 10 homes

EuropaLa primera ensopegada del Juvenil B en el que es porta disputat d'any 2011 va ser a mans del líder de la categoria i en un encontre clarament marcat per una nefasta actuació arbitral que va perjudicar al conjunt escapulat. L'equip d'Angoy es va quedar amb 10 per tercera setmana consecutiva. L'equip no té sort amb els darrers arbitratges.

.

Gran partit el que es va jugar entre el líder de la categoria i el Juvenil B de l’Europa... gran partit de no ser per l’afany de protagonisme que va decidir tenir l’àrbitre de l'ncontre. En una partit de bon joc i f'air play' va inflar a l’Europa de targetes jmostrades per no res.

El partit es va iniciar amb un molt bon joc de l’Europa que va tancar al líder al seu camp, amb un control total del joc, donat que la Damm únicament es tancava i mirava de buscar pilotes llargues sense cap fortuna. Si a això li afegim el gran gol al minut dos d’Alberto (qui es va treure una centrada-xut impecable) no quedava res més que pensa rque seria un partit plàcid per l’Europa. En aquell moment, però, el col·legiat va decidir inventant-se tot un seguit de targetes per l’equip local, totes elles per dialogar, preguntar o comentar (sempre educadament) circumstàncies del joc amb ell. Si això no fos prou, cal afegir un clar error en donar un servei de banda a la Damm que va propiciar un contraatac que va pujar l’empat al marcador.

Per acabar-ho de rematar, abans de finalitzar la primera part va mostrar una injustificable segona groga a Eric Lopes per una entrada on el jugador escapulat va tocar clara i únicament la pilota. A la segona part, tot i tenir un home menys sobre el rectangle de joc l'equip gracienc es va tornar a avançar en una bona jugada d'Alberto que va centrar per a que Peman rematés al fons de la xarxa al minut 53. Poc va durar l'alegria local doncs instants després la Damm va empatar amb un xut des de la frontal. El cop va ser dur perquè dos minuts després va arribar el 2-3.

En aquell moment el partit es va trencar per complet, cosa que va afavorir clarament el joc de la Damm que, tot i l’intent desesperat de l’Europa per tornar la “justícia” al marcador, va veure com al minut 71 Jona matava el partit fent el 2-4. Minuts després i ja amb el partit més que decidit, l’àrbitre va voler igualar els dos equips expulsant de forma rigorosa a un jugador de la Damm que, segurament, tampoc ho mereixia.

Preferent · Jornada 19 · 13/02/11

EUROPA: Héctor, Éric Serra, Mañanes, Dos Santos, Alberto, Eric Lopes, Garcia, Pablo, Ángel, Peman i Pol Vila... també van jugar: Noel, Pons, Ramban, Dani i Fede.

DAMM: Cristian, Pol, Pintor, Ruben, Nieto, Marc, Óscar, Eveli, Aleix, Mellado i Néstor... també van jugar: Juanma, Chemi, Gerard, Jona i Eric.

TARGETES: Grogues a Garcia, Pablo, Alberto, Eric Serra, Peman, Dani i Eric Lopes -dues i expulsió minut 45- (Europa) i a Aleix -dues i expulsió minut 73- (Damm).

GOLS: 1-0 (Alberto, 2'); 1-1 (Néstor, 40'); 2-1 (Peman, 53'); 2-2 (Eveli, 56'); 2-3 (Óscar, 58'); 2-4 (Jona, 71').