Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SENSE GOLS A LA BÀSCULA

El derbi va acabar sense punteria

 EuropaEl duel disputat a la Zona Franca entre el Sants i l'Europa prometia molt, ja fos pel record de la golejada del partit d'anada com pel nivell oferit pels dos equips en les darreres setmanes. Després d'una primera part decepcionant, cap dels dos equips va desfer l'empat al segon temps i el zero a zero inicial no es va moure en cap moment del marcador.

.

Marcador

L'encontre entre el Sants i l'Europa venia marcat per les ganes escapulades de tornar la golejada rebuda al partit disputat al Nou Sardenya a la primera volta. Es preveia un partit de molta intensitat i de bon joc donat el  futbol que venien demostrant tots dos equips fins la data. Iniciada la primera part es va veure tot el contrari, tant va ser així que els primers 45 minuts van ser d’un total joc d’imprecisions i sense cap control del joc per part de cap dels dos equips.

Aquest període de l'encontre va ser veritablement ensopit i el futbol va brillar per la seva absència. A la segona part no  va variar molt la tònica de la primera, encara que tots dos conjunts van disposar d’ocasions clares per moure el marcador, per part de l’Europa un clar penal no assenyalat i un bon xut de Mauri en jugada personal que va aturar bé el porter local. Per part del Sants, a destacar dues jugades clares de gol als instants finals que, incomprensiblement i per fortuna pels escapulats, l'equip local no va saber definir. Finalment empat sense gols i just repartiment de punts.

Fitxa Partit

Preferent · Jornada 20 · 20/02/11

SANTS: Carlos, Marc, David, Alejandro, Sergio, Montes, Fernández, Pol, Justo i Ignasi... també van jugar: Cristian, Quintero, Oriol, Albentosa, Solar i Diego.

EUROPA: Pol Bernaldo, Freixi, Mañanes, Dos Santos, Alberto, Carlos, Fede, Pablo, Mauri, Pemán i Pons... També van jugar: Ramban, Garcia, Ángel, Éric Serra i Dani.

TARGETES: Grogues a Montes i Justo (Sants) i a Dani (Europa).

GOLS: cap.


Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

acidH TEB FederacioAcell