DE MENYS A MÉS

Sense factor sorpresa contra l'últim

EuropaEl darrer classificat de la lliga, l'Alzamora, es va avançar al marcador a l'estadi al primer temps del partit, un període marcat per un molt fluix ritme de joc. L'Europa, però, va empatar ràpidament i es va deixar el millor per la segona part, on va dominar i va acabar golejant al seu rival. L'equip d'Angoy s'allunya ja a sis punts de la zona de descens.

.

L'inici del partit dels escapulats va ser una mica decebedor pel que s’esperava de l’Europa jugant contra el cuer. L'inici de l'encontre va ser molt fluix d’intensitat i sense gaires ocasions. De fet, l'equip visitant va ser el primer en marcar en una bona jugada per banda esquerra de Diego al minut 18. Per sort, deu minuts més tard en una bona jugada Dani va rebre una bona passada a l’interior de l’àrea i va creuar la pilota davant del porter i fent pujar l'empat al marcador.

Poc més a destacar d'una primera part fluixa en tots els aspectes. A la represa van canviar molt les coses i l’Europa va sortir endollat i amb la idea clara d'endur-se els tres punts. L'equip escapulat va fer-se amb el domini del partit i les ocasions i al minuts 56 va rebre la recompensa en forma d'un penal que va transformar Garcia per posar per davant als de casa.

L’Alzamora es veia superat i encara que va intentar dificultar la sortida de pilota dpressionant ben a dalt, no va ser capaç de treure cap profit. Després de diverses ocasions, al minut 75 Alberto va rematar de cap una centrada de Pol Vila, tirant-se arran d’herba de manera impecable i fent el 3-1. Poc després el mateix Pol Vila en una jugada personal va acabar de sentenciar l’encontre fent el 4-1 que ja seria definitiu tot i que, abans de la finalització, Dani va disposar d’una rematada clara per haver aconseguit la maneta.

Preferent · Jornada 21 · 27/02/11

EUROPA: Pol Bernaldo, Freixi, Éric Serra, Dos Santos, Alberto, Carlos, Fede, Pablo, Peman, Dani i Ramban... també van jugar: Garcia, Pol Vila, Ángel i Pons.

ALZAMORA: Víctor, Castell, Nelson, David, Alberto, Rahy, Diego, Rafa, Julian, Fores i Éric... també van jugar: Jordi, Raúl i Múrcia.

TARGETES: Groga a Castell (Alzamora)

GOLS: 0-1 (Diego, 18'); 1-1 (Dani, 28'); 2-1 (Garcia -p-, 56'); 3-1 (Alberto, 75'); 4-1 (Pol Vila, 83').