RECTA FINAL EN ALÇA

El Juvenil B segueix escalant posicions

EuropaDesprés d'un descans obligat per l'ajornament del partit de la jornada 22 davant la Torreta donada la forta pluja de fa dos caps de setmana, el Juvenil B de l'Europa es va retrobar amb la competició i ho va fer sumant una nova victòria, aquesta vegada 'in extremis' davant el Catalònia a casa. L'equip d'Angoy porta una línia molt ascendent a la lliga.

.

El partit va començar amb un Europa que tot i no estar molt endollat, va anar disposant de bones jugades per avançar-se al marcador. Tot i això, l’Europa va veure els “fantasmes” de la primera volta, on sempre començava perdent, en encaixar el 0-1 en la primera jugada d’atac del Catalònia. El partit, tot i el gol, no va variar, l’Europa disposava de les millors ocasions i del control del joc, tot i que la intensitat no era massa forta.

Al minut 36 va arribar el gol del empat en una centrada que un defensa no va aconseguir refusar i es va ficar la pilota en pròpia porta. Poc després, l'equip visitant es va quedar amb un jugador menys per l'expulsió d'Alberto. A la represa l’equip escapulat va incrementar la intensitat i el domini del joc, encara que cal dir li costava molt crear perill a la porteria visitant, fins que en una jugada personal Àngel va ser objecte d’un clar penal que semblava donaria la tranquil·litat a l’Europa. El porter del Catalonia, però, va endevinar bé el xut i va allargar més el patiment de l’equip local.

Quan semblava que el partit acabaria en taules, en un servei de cantonada a falta de tres minuts per complir amb el temps reglamentari, Alberto (una vegada més!) va fer una rematada de cap impecable, davant la qual res va poder fer el porter del Catalònia per aturar-la. La diana va significar el 2-1 que, sens dubte, feia justícia al joc mostrat pels dos equips.

Preferent · Jornada 23 · 19/03/11

EUROPA: Héctor, Freixi, Mañanes, Alberto, Cuadri, Carlos, Pablo, García, Ángel, Peman i Pons... també van jugar: Ramban, Éric Serra i Fede.

CATALÒNIA: Miguel, Ignasi, David, Daniel, Alberto, Jesty, Álex, Ricard, Pau, Jose i Erik... també van jugar: Marc i Luque.

TARGETES: Grogues a Alberto (Europa) i a  David i Àlex (Catalònia). Vermella directa a Alberto -minut 42- (Catalònia)

GOLS: 0-1 (7'); 1-1 (Dani, 28'); 1-1 ( -pp-, 36'); 2-1 (Alberto, 87').