Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TRIOMF BEN SUAT A DOMICILI

Victòria en el partit ajornat del Juvenil B

 EuropaEl partit que el temporal de pluja viscut a Catalunya va fer ajornar, es va disputar ahir amb victòria del Juvenil B de l'Europa. El triomf es va haver de suar i no va ser gens fàcil d'aconseguir. Un gol de Garcia a tocar del quart d'hora de la segona meitat va suposar la diana de la victòria davant un rival que va oposar molta resistència durant l'encontre.

.

Marcador

 

El partit entre la Torreta i l'Europa jugat aquest dimecres i corresponent a la jornada 22, havia estat aplaçat per l’estat del camp degut a les fortes pluges. Tots dos equips venien de guanyar els corresponents partits del cap de setmana i es preveia un partit de molta intensitat. Cal dir que tal i com era d'esperar, el partit va ser d’un alt ritme i la lluita pel control de la pilota va ser dura.

Tot i això, durant la primera part l’equip escapulat es va fer amb el control del partit i va disposar de les millors ocasions, encara que no van ser moltes per mèrit de la defensa de La Torreta, que va ser pràcticament infranquejable. A la segona part l’Europa va pressionar amb molta intensitat la sortida de pilota del conjunt local i en una d’aquestes pressions, la defensa del conjunt vermell va cometre el seu únic error en un mal control que va aprofitar Garcia per xutar a porteria buida aconseguint així desfer l’empat.

A partir d’aquest moment La Torreta va agafar una marxa més i va fer recular l’Europa, que va intentar matar el partit amb alguns bons contraatacs que per desgràcia es van errar i van allargar el patiment europeistes fins al minut 94. Tot  i la injusta expulsió per doble groga de Peman, l’Europa va aconseguir els tres punts que l’apropen a la zona alta de la classificació.

Fitxa Partit

Preferent · Jornada 22 · 23/03/11

LA TORRETA: Lluís, Albert, Guzman, Luís, Sergi, Zaki, Ferran, Moreno, Gianni, David i Martí... també van jugar: Raúl, Éric, Raimon, Javier i Carlos.

EUROPA: Héctor, Freixi, Éric Serra, Alberto, Cuadri, De la Iglesia, Pablo, Garcia, Peman, Dani i Mauri... també van jugar: Fede, Ángel, Ramban i Carlos.

TARGETES: Grogues a Albert, Sergi i Zaki (La Torreta) i a Peman -dues i expulsió minut 81- (Europa)

GOL: 0-1 (Garcia, 59').

Imatges del partit

 

Europa

Europa

Europa

Europa

acidH TEB FederacioAcell