Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

NOU TRIOMF A DOMICILI

L'Europa segueix en ratxa positiva

 EuropaEl partit disputat a Vilassar de Mar no va brillar pel joc dels dos equips, però va permetre l'Europa sumar tres punts més en la seva lluita per acabar el més alt possible dins la taula classificatòria. Unes mans dins l'àrea local van permetre una pena màxima amb la qual Ángel va fer el gol del triomf dels escapulats, que van ser millors al segon temps.

.

Marcador

 

La primera part de l’encontre va ser una mica dolenta per part de tots dos equips. Per ocasions, l’Europa va portar el pes de forma un xic més insistent, encara que cal dir que aquestes van ser mínimes, però es que el Vilassar va centrar el seu joc en pilotades llargues i veure-les venir. L'equip local no va guadir de cap ocasió durant el primer període del partit.

A la segona part la imatge de l'Europa va millorar força. L'equip escapulat va començar a fer-se amb el control del joc i a tenir ocasions clares per obrir el marcador. No va ser fins al minut 72 que el marcador del partit es va poder finalment moure a favor d'un dels dos equips. En una jugada personal de Pol Vila, un defensa rival va tocar la pilota amb la mà dins l'àrea, evitant la centrada del jugador gracienc de forma clara.

L’àrbitre del partit no va dubtar gens ni mica en assenyalar la pena màxima favorable als europeistes, que fou executada per Ángel en el dia del seu aniversari. El gol va posar per davant l’Europa al marcador. A partir d’aquest moment el Vilassar va intentar reaccionar però no va saber generar perill i per contra l’Europa va tenir ocasions molt clares per donar tranquil·litat al partit, encara que es van errar, donant emoció a l’encontre fins al final.

Fitxa Partit

Preferent · Jornada 24 · 27/03/11

VILASSAR DE MAR: Víctor, José Maria, Jordi, Álex, Francisco, Éric, Raúl, Luís, Donan, Javier i Cristian... també van jugar: Aboliu, Andreu, Antonio, Asunah i Dlarat.

EUROPA: Héctor, Freixi, Éric Serra, Mañanes, Alberto, Carlos, García, Cuadri, Ángel, Dani i Ramban... també van jugar: Pol Vila, Pablo, Fede i Pons.

TARGETES: Grogues a Raúl, Francisco, Álex, Aboliu, Jordi i Donan (Vilassar de Mar) i a Éric Serra, Alberto i Dani (Europa).

GOLS: 0-1 (Ángel -p-, 72')


Imatges del partit

 

 Europa

 Europa

 Europa

Europa

Europa

acidH TEB FederacioAcell