RATXA ATURADA

El Premià va treure suc de les oportunitats

EuropaEl Juvenil B de l'Europa va veure frenada en sec la seva petita ratxa de partits sense perdre i va caure al Nou Sardenya davant del Premià en partit disputat el passat diumenge. Els graciencs van anar de més a menys i no van saber aprofitar les seves oportunitats abans dels gols visitants. Les dues darreres dianes del Premià es van encaixar en pocs minuts.

.

Resultat enganyós el que es va donaren aquest partit, on el Juvenil B de l’Europa va dominar l’encontre però on també es va trobar amb un rival que va saber treure profit de les seves oportunitats. A la primera part es va poder veure un bon Europa que controlava el joc i el 'tempo' del partit però que havia de patir els ràpids contraatacs que realitzava el Premià. Malgrat tot, el partit es trobava igualat en ocasions i no va ser fins al minut 24 quan en una bona centrada, De la Iglesia va marcar de cap posant per davant l’equip escapulat.

No obstant, al minut 26 i sense gaire temps per gaudir de l’avantatge, el Premià va empatar en una bona jugada d’estratègia de corner. Nico va tornar les taules al marcador. A la segona part es va veure un Europa que anava perdent força i que tot i tenir bones ocasions per tornar a avançar-se, les contres del Premia li provocaven més perill i d'aquesta manera va arribar el segon i tercer gols visitants.

Totes dues dianes van tenir lloc amb només dos minuts de diferència i en dues jugades molt semblants que finalitzaven amb xuts des de la frontal. Primer Dembai i seguit Nil van deixar el partit definitivament a favor del Premia, trencant al mateix temps amb la bona ratxa de resultat de la que estava gaudint l’Europa a la lliga.

Preferent · Jornada 25 · 03/04/11

EUROPA: Pol Bernaldo, Freixi, Éric Serra, Mañanes, Cuadri, Santigosa, De la Iglesia, Pablo, Ángel, Peman i Pol Vila... també van jugar: Carlos, Garcia, Dani i Fede.

PREMIÀ: Xavi, Álex, Nico, Barry, Berrocal, Edu, Sergi, Mati, Demba, Nil i Lluís... també van jugar: Alexis, Éric, Uri i Egea.

TARGETES: Grogues a Cuadri i Pol Vila (Europa) i a Mati (Premià)

GOLS: 1-0 (De la Iglesia, 24'); 1-1 (Nico, 26');1-2 (Dembai, 78'); 1-3 (Nil, 80').