S'IMPOSA L'ESCAPULAT GRACIENC

Triomf del Juvenil B a l'estadi

EuropaL'Europa va sumar els tres punts en el duel d'equips escapulats i amb aquest triomf certifica de manera matemàtica la seva permanència a la categoria. Els graciencs, amb una trajectòria de menys a més durant el campionat, ja apunten a la part alta de la lliga d'aquí al seu final. Dos gols en minuts psicològics van donar el triomf als nois d'Angoy.

.

Des de bon inici de l’encontre es va veure clar que no seria el partit difícil per l’Europa que es preveia tenint en compte que el Badalona era el tercer classificat i que gran part de les seves aspiracions d’ascens passaven per guanyar al Nou Sardenya. L'Europa, però, es va mostrar sòlid com a bloc i eficient defensivament i el Badalona no va poder fer més que veure-les venir i intentar aprofitar alguna errada de la defensa escapulada, fet que no es va produir.

Així, tot i que el joc de l’Europa no va ser tant fluid com ha demostrat saber jugar, no va deixar d’intentar foradar la porteria del Badalona i fruit de la insistència al minut 42 Peman, amb un xut fortíssim des de gairebé l’àrea petita, no va donar opció al porter i va fer l'1-0 amb que es va arribar a la mitja part. A la segona, sense temps a que el Badalona intentés quelcom, Alberto va rematar impecablement una centrada de falta i va fer pujar el 2-0 al marcador i el vuitè gol del seu compte com a golejador (tot i ser defensa). La resta de la segona part pràcticament va ser un monòleg de l’Europa, que tot i no tenir gaires ocasions més si va saber adormir el partit i finalitzar els 90 minuts sense patiment.

Preferent · Jornada 26 · 10/04/11

EUROPA: Pol Bernaldo, Freixi, Mañanes, Alberto, Cuadri, Carlos, Garcia, Pablo, Pol Vila, Peman i Ramban... també van jugar: Adri Milà, Ángel, Dani, Pons i Éric Serra.

BADALONA: Kevin, Rodríguez, Josep, Aleix, Rafa, Anas, Viñas, Moha, Buza, Jona i Ángel... també van jugar: Carrasco, Joel i Montcusi.

TARGETES: Grogues a Dani (Europa) i a Moha (Badalona)

GOLS: 1-0 (Peman, 42'); 2-0 (Alberto, 46').