DERROTA NOVAMENT AMB DEU

Ensopegada per la mínima a Sant Boi

EuropaSi ja es preveia difícil el partit del Juvenil B, més ho va resultar en quedar l’Europa amb 10 per expulsió, cal dir que justa, del porter Hèctor. Tot i així l’equip escapulat va plantar cara al seu rival i només li va faltar una mica més de sort de cara a porta i uns minuts menys de partit. El gol local, obra de Buitrago, va arribar a deu minuts pel final.

.

La primera part va començar molt igualada, cap equip aconseguia portar el pes del partit ni controlar el joc. El partit es basava en una lluita clara al mig del camp amb esporàdics atacs per part dels dos conjunts fins que al minut 23 en una indecisió entre porter i defensa, Hèctor va tocar la pilota amb les mans fora de l’àrea com a últim jugador i resultant expulsat.

En aquest moment i fins el xiulet de l’àrbitre assenyalant la mitja part, el Santboià va tancar a l’Europa i sens dubte van ser els moments més difícils per l’equip escapulat. A la segona part el partit es va tornar a igualar quant a joc. L’Europa tot i jugar amb un jugador menys va saber plantar cara i va tenir molt bones ocasions per avançar-se al marcador. Però fou en un servei de banda a favor de l’Europa (i que així va marcar l'assistent) que l'àrbitre va donar en contra.

El Santboià va agafar descol·locat l’equip europeista i va aprofitar per fer la jugada que feia pujar l'1-0 al marcador al minut 80, amb un gran barret de Buitrago. En els deu minuts restants es va veure un Europa intentant l’empat a la desesperada i un Santboià que provava de matar el partit amb reiterades pèrdues de temps, aconseguint el seu objectiu amb aquesta picaresca clàssica del joc.

Preferent · Jornada 27 · 16/04/11

SANTBOIÀ: Artur, Piqué, Nieves, Óscar, Riky, Víctor, Luismi, Moreno, Adri, Toro i Juancar... també van jugar: Jona, Dani, Ramos, Sergi, Blazquez i Buitrago.

EUROPA: Héctor, Freixi, Éric Serra, Alberto, Cuadri, Carlos, Garcia, Fede, Ángel, Peman i Pons... també van jugar: Pol Bernaldo, Mañanes, Dani, Pablo, Pol Vila i Ramban.

TARGETES: Grogues a Lusim, Ramos i Adri (Santboià) i a Freixi (Europa). Vermella directa a Héctor -minut 23- (Europa).

GOLS: 1-0 (Buitrago, 80').