VICTÒRIA PATIDA

Triomf dels escapulats a casa

EuropaMalgrat avançar-se aviat al marcador, l'Europa va patir davant un Sant Ignasi que va canviar els papers al Nou Sardenya, dominant i tenint ocasions davant un Europa que es va veure obligat a jugar al contraatac. Després de l'empat visitant, Peman va signar el gol del triomf europeista a poc més d'un quart d'hora per finalitzar el partit.

.

Bé va començar el partit per l’Europa. Als sis minuts Pons va posar per davant al conjunt gracienc en un bon xut al pal curt del porter després d’una gran passada de Peman, que el va deixar sol davant del dorsal '1' dels visitants. A partir d’aquest moment, es va veure un paper diferent al que ens tenia acostumat l'equip escapulat. L’Europa no aconseguia el control del partit i això ho va aprofitar un Sant Ignasi bolcat a la porteria local per tal d'igualar el marcador.

L'Europa es va basar en ràpids contraatacs que certament es realitzaven amb gran correcció i on l'única mancança va ser no finalitzar-los amb un gol, fet que mantenia dins del partit a un Sant Ignasi que no va parar de posar en perill la porteria local. A la segona part el partit es va igualar en control. L’Europa va sortir amb la idea de mantenir el bon resultat i es va fer amb el control del joc. Per la seva part el Sant Ignasi va continuar causant perill per mitjà del seu davanter Mediavilla, que en una jugada personal dins l’àrea va aconseguir treure un penal clar. El posterior xut des dels onze metres va significar l'empat.

Semblava que tocaria patir per mantenir el resultat donat que les millor ocasions eren del costat visitant però al minut 73 Peman en una jugada personal va posar el 2-1 al marcador i va donar tranquil·litat a l’Europa. En aquest moment i fins al final, l'equip d'Angoy va mantenir al màxim la possessió de l’esfèric i tot i que el Sant Ignasi va tenir alguna bona oportunitat per posar les taules al marcador, el partit va acabar amb la victòria local que deixa l’Europa més a prop de millorar la seva classificació (actualment 6è) a falta de dos partits pel final de temporada.

Preferent · Jornada 28 · 01/05/11

EUROPA: Pol Bernaldo, Freixi, Mañanes, Alberto, Cuadri, Pablo, Garcia, Fede, Ángel, Pemán i Pons... també van jugar: Éric Lópes, Carlos, Mauri, Dani i Ramban.

SANT IGNASI: Jordi, Bley, Albert, Edu, Carles, Javier, Pol, Chica, Mediavilla, Marc i Nacho... també van jugar: Aldo, Solano, Santi i Ramon.

TARGETES: Grogues a Ángel, Alberto i Dani (Europa) i a Chica (Sant Ignasi).

GOLS: 1-0 (Pons, 6'); 1-1 (Mediavilla -p-, 53'); 2-1 (Pemán, 73').