MÉS QUE TRES PUNTS

Triomf del Juvenil B a Sant Andreu

EuropaEsforç i suor va costar sumar els tres punts al camp del Sant Andreu. L'Europa es va mostrar infinitament superior al seu rival però com passa habitualment al futbol, no sentenciar el marcador amb les ocasions dóna vida al rival. Finalment, però, un gol al minut 87 va portar els punts a Gràcia. L'Europa lluitarà per fer-se amb la cinquena plaça.

.

Com qualsevol partit amb el Sant Andreu, tot i que cap dels dos conjunts es jugava res, aquest no deixava de ser un partit especial. L’Europa visitava el Narcis Sala amb la idea de extreure els tres punts en l’últim partit fora de casa d’aquesta temporada i així intentar donar caça a la cinquena plaça que ocupa el Sant Ignasi.

Millor no podien començar les coses per l’Europa, i es que al minut dos Ramban posava el 0-1 al marcador, que feia pensar que seria un partit plàcid per l’equip escapulat. No obstant, tot i que van haver-hi bones ocasions i que el Sant Andreu no va inquietar en cap moment la porteria visitant, l’Europa no va poder fer el gol de la tranquil·litat, tot i mostrar un domini constant sobre el seu rival. A la segona part la història va seguir un fil molt semblant a la primera (en domini), tot i que el Sant Andreu va creure en les seves possibilitats en veure que el segon de l'Europa no arribava.

En una jugada sense gaire perill l’Europa va regalar un penal, en una empenta clara. El Sant Andreu no va desaprofitar la seva oportunitat i al minut 68 Oriol aconseguia l’empat. A partir d’aquest moment l’Europa, que havia baixat el ritme, va tornar a pujar una marxa per tornar la justícia al marcador. No va ser fins pràcticament al límit del temps (minut 87) quan Arnau (jugador del Juvenil C) en una molt bona jugada personal va marcar, sumant així tres punts ben merescuts per l'Europa sobre el terreny de joc. Tot i la victòria, la cinquena plaça es decidirà el darrer dia.

Preferent · Jornada 29 · 07/05/11

SANT ANDREU: Adri, Gerri, Cani, Imanol, David López, Gio, Ito, Moyano, Óscar, Adri López i Adri Mourad... també van jugar: Álex, Pol, Cami, Oriol i Pierre.

EUROPA: Pol Bernaldo, Freixi, Éric Serra, Alberto, Cuadri, Carlos, Garcia, Pablo, Pons, Pemán i Ramban... també van jugar: Ángel, Arnau, Fede i Mañanes.

TARGETES: Grogues a Imanol i Pol (Sant Andreu) i a Pol Bernaldo (Europa).

GOLS: 0-1 (Ramban, 2'); 1-1 (Oriol -p-, 68'); 1-2 (Arnau, 87').