LA LLIGA ACABA AMB VICTÒRIA

Triomf en el derbi al Nou Sardenya

EuropaLa lliga va posar el seu punt i final al Nou Sardenya amb triomf del conjunt de Jesús Angoy. Els escapulats no van patir en cap moment per superar al Júpiter al derbi i finalitzar la lliga en cinquena posició, gràcies també a l'ensopegada del Sant Ignasi. L'Europa ha acabat a dalt gràcies a la segona volta, on ha signat els millors números de l'any.

.

En dissabte tarda va disputar el Juvenil B la jornada número 30, la darrera de Preferent. Des de bon començament de l'encontre es va veure un Europa llançat a per la victòria i dominador de la possessió i del joc. Al minut 12 de partit, Pons va posar l'1-0. La resta de la primera part va ser un monòleg de l'equip local que encara que no va disposar de moltes ocasions, si en va tenir alguna de bona, al contrari d'un Júpiter que les veia venir.

A la segona part va semblar per uns moments que el joc podia decantar-se a favor dels grisgrana, doncs encara que la possessió seguia a peus del Europa, el Júpiter va començar a inquietar la porteria local aprofitant errades i mirant de sortir al contraatac. Per sort per L’Europa, Pons va rematar una centrada de Peman i va fer un 2-0 que donava tranquil·litat. No obstant, un clar penal a favor del Júpiter va significar el gol visitant. Pol Bernaldo va aturar la pena màxima però el rebot el va aprofitar Marc Saña per foradar la xarxa.

Al minut 81, en una gran jugada de Pol Vila, aquest va deixar la pilota a peus d'Ángel, qui de forma magistral i en paràbola va aconseguir el tercer i definitiu gol dels locals. La citada derrota del Sant Ignasi va permetre l'Europa acabar cinquè a la lliga, també gràcies a la segona volta, amb un balanç de 10 victòries, 2 empats i 3 derrotes. Ara ja, a pensar en una nova temporada.

Preferent · Jornada 30 · 14/05/11

EUROPA: Pol Bernaldo, Freixi, Mañanes, Alberto, Cuadri, Carlos, García, Pablo, Ángel, Peman i Pons... també van jugar: Fede, Ramban, Éric Serra, Pol Vila i Dani.

JÚPITER: Jordi, Sergio, Luís, Xavi, José, Pau, Manel, Joel, Ruben, Guille i Manu... també van jugar: Turea, Albert, Marc Saña, Ricardo, Falcó i Bryan.

TARGETES: Grogues a Éric Serra i Pol Bernaldo (Europa)

GOLS: 1-0 (Pons, 12'); 2-0 (Pons, 68'); 2-1 (Marc Saña, 78'); 3-1 (Ángel, 81').