UNA ESTRENA AMB DERBI AL SAC

Bon inici de campionat del Juvenil B

EuropaNo podia iniciar de millor manera el campionat de Preferent l'equip dirigit per Ramon Gatell. L'Europa estrenava la lliga aquest cap de setmana amb un plat fort per començar: el derbi contra el Sant Andreu i a domicili. Els escapulats van guanyar-lo pel marcador d'1-2. Xavi Bou al primer temps i Sucarrats al final van fer els gols de la victòria dels graciencs.

.

Al minut tres l´Europa feia la seva primera aproximació amb un xut de Xavi Bou des de la frontal de l'àrea i on Albert va aturar sense massa dificultat. Era un bon inici pressionant de l'equip europeista. La resposta del San Andreu va arribar quatre minuts més tard amb una falta lateral llançada per Jordán i que Guille Nieto va desviar a córrner amb certa dificultat.

És aquí on l´Europa es va fer una mica amb la possessió i es va apoderar del mig del camp. Als dotze minuts l'àrbitre van anul·lar un gol d'Eric per fora de joc. A tocar de la mitja hora es va obrir el marcador amb una falta lateral servida per Guti, ben tancada, i que Xavi Bou va rematar dins la porteria. Al minut 42 va tenir lloc una de les millors de l´Europa, amb una internada del lateral esquerra Guti, qui va arribar per banda però el centre  no el va acabar de rematar Ferran. A la segona part, va ser el Sant Andreu qui va portar el pes ja que va agafar el migcamp i es va apoderar per moments del partit.

L'Europa perdia massa ràpid la pilota per voler triangular amb els jugadors atacants amb poca eficacia. Tot i això, les aproximacions andreuenques no van fer patir la porteria escapulada. Malgrat això, per la curta diferència del marcador va tocar patir, més encara quan els locals van començar a insistir amb més intensitat. El gol de la calma va arribar al minut 88 en una jugada individual de Pablo per banda esquerra que va acabar centrant a peus de Rodon. Aquest, amb un potent xut, va fer lluir el porter Albert, qui va rebutjar a peus de Carles Sucarrats, qui depres de fer un control previ va creuar la pilota al fons de la xarxa aconseguint el 0 a 2. En l´últim minut, un atac del St.Andreu va suposar un gran gol de Xavi Muñoz que va deixar en 1-2 el marcador definitiu.

Lliga · J1 · (24/09/11)

SANT ANDREU: Albert, Cantero (José Manuel, 74'), Imanol, Jorry (Moyano, 60'), Iván (Xavi Caro, 60'), Óscar, Mario (Joel, 60'), Jordan, Porto, Xavi Muñoz i José Vicente.

EUROPA: Guillem Nieto, Cuadrado, Pau Mas, Fàbregas, Guti, Guillem Josa (Edu Sala, 60'), Rodón, Xavi Bou (Adri, 65'), Igualador (Sucarrats, 74'), Eric (Miki, 74') i Ferran (Pablo, 60').

ÀRBITRE: Carlos Ferrero Mansilla

GOLS: 0-1 (Xavi Bou, 27'); 0-2 (Sucarrats, 88'); 1-2 (Xavi Muñoz, 91')

TARGETES: Grogues a Xavi Muñoz, José Manuel i Jorry (Sant Andreu) i a Eric (Europa)