Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DOS DERBIS, DOS TRIOMFS

Sis de sis en punts en l'inici de la lliga

EuropaUn gol marcat sobre la pròpia porteria pel Sants a poc més d'un quart d'hora pel final del partit va donar la victòria a l'Europa en la seva estrena a casa. Durant l'encontre els escapulats van haver de picar pedra per obtenir un triomf que és el segon consecutiu en aquest inici de lliga que ha presentat el calendari amb dos derbis seguits contra Sant Andreu i Sants amb tots dos al sac.

.

Marcador

 
Els primers minuts de la temporada a casa van començar amb un gol anul·lat a Carlos Igualador després d’una passada interior de Ferran, per fora de joc més que dubtós. Amb aquest inici semblava que l'Europa ho tindria fàcil, però no va ser així. Primer, amb la lesió als cinc minuts de Carlos Igualador i després amb l’ordre defensiu del Sants, que juntava molt bé les seves línies i pressionava el centre de creació escapulat.

Fruit d’aquesta pressió els migcampistes visitants aconseguien bones posicions de xut (Marc Martínez ho va intentar al minut 10) i perilloses faltes prop de l’àrea gracienca. No va ser fins el minut 19 que l’Europa va aconseguir la següent ocasió de gol, i aquesta per partida doble: Eric va guanyar la línia de fons i va centrar enrere pel xut de Ferran que va aturar el porter. El refús va ser aprofitat per Guti, qui el va engaltar amb l’esquerra un xic desviat. Els locals havien trobat la manera de desfer-se de la pressió asfixiant del seu rival, i aquesta no era una altra que utilizar les seves mateixes armes. Pressionant-los a dalt podien avançar la defensa i robar la pilota a camp contrari per ràpidament construir el joc ofensiu.

Els darrers minuts del primer temps vam ser els millors dels de Gràcia amb un parell d’ocasions més. El segon temps també va començar amb el domini territorial visitant. L'Europa no havia assumit la lliçó. L’ocasió més clara pels santsencs va tenir lloc al minut 52 quan Joseph va rematar molt desviat quan es trobava amb tota la porteria per ell sol. Això va fer reaccionar als locals, que ajudats pels canvis van enfilar cap a la porteria contrària. Un parell de jugades per banda i un parell de serveis de cantonada van posar sobre avís a la defensa visitant.

El gol del triomf va arribar al minut 72. Miky va penetrar per la dreta i va posar un bon centre ras que va tocar el visitant Arnau agafant totalment per sorpresa el seu porter. Autogol i avantatge per l'Europa, que va gaudir d'alguna opció més per ampliar el resultat. El Sants, per la seva banda, va buscar sense ordre i amb pilotes llargues nivellar el marcador. Els tres minuts d'afegit es van haver de patir però el marcador del Nou Sardenya ja no es va tornar a moure.

 

Fitxa Partit

Lliga · J2 · (01/10/11)

EUROPA: Quim, Dani (Suca, 60’), Pau, Christian, Guti, Dadi (Guillem Josa, 60’), Xavi, Marc, Igualador (Oriol, 5’, Carles Vernet, 83’), Eric (Miky, 71’) i Ferran (Adri, 60’).

SANTS: Albert Rius, Arbulu, Albert Claparols (Eric García, 55’), Angelo, Xavi Carcereny, Jordi (Joshua, 45’, Javier 83’) , Alex, Marc Martínez (Cristian Cordero, 71’), Joseph, Arnau i David (Marcos García, 71’).

ÀRBITRE: Jordi Berenguer Puchades.

TARGETES: Grogues a Marc i Adri (Europa), i a Albert Rius i Arnau (Sants).

GOLS: 1-0 (Arnau, p.p., 72’)



Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Alfred Ricart

 

acidH TEB FederacioAcell