TRES DE TRES

El Juvenil B suma els nou punts possibles

EuropaL'Europa, amb una nova victòria a domicili, segueix colíder de la Preferent juvenil. Malgrat que l'àrbitre va 'voler' donar emoció deixant als escapulats amb deu efectius, l'equip entrenat per Ramon Gatell ja havia fet la seva feina sobre el terreny de joc i es va ficar a la butxaca els tres punts sumats a Sabadell amb un gol al primer temps i dos a la segona.

.

En els primers compassos del partit l’equip local va deixar el control de la pilota als de Gràcia esperant muntar alguna contra. Això ho va aprofitar molt bé l’Europa que va arribar amb cert perill per les dues bandes però els remats no arribaven. Els vallesans van tenir una bona oportunitat quan al minut 9 Ander va guanyar la línia de fons per banda esquerra i el seu xut s’estavellava a l’exterior del pal dret defensat per Quim.

Passat el quart d’hora el Sabadell va avançar les seves línies pressionant la defensa escapulada, però no va obtenir premi, ja que l’Europa tocava amb paciència i encara trobava més espais per combinar, acostant-se amb molt perill a l’àrea contrària. Una falta a Xavi en el 20’ llençada per Guti a l’escaire va ser refusada a córner per Pere. Del posterior servei va sorgir una altra gran ocasió d’inaugurar el marcador: el centre de Marc va ser rematat d’esperó per Pau i la pilota va trobar-se amb la base del pal dret. El Sabadell ho intentava però només Luis per banda esquerra i Marc Aymerich amb tímids xuts van inquietar a un segur Quim.

Després de dues grans ocasions prèvies, al minut 36 Guti va servir una falta similar a un córner en la banda dreta i Eric va pentinar suau aconseguint batre a Pere. 0-1. El partit s’encarrilava,  El segon temps no podia començar millor pels interessos escapulats: bona combinació entre Marc i Suca per la banda dreta, centrant ras i fort. El porter va refusar la pilota però no la va atrapar i Ferran, molt oportú, només va haver de posar el peu per batre Pere. Amb 0-2 el partit estava desordenat amb un Sabadell més agressiu. Els canvis van sentar bé al joc de l’Europa que va agafar el control del mig del camp, amb recuperacions ràpides i jugades al primer toc, fent bascular la defensa de banda a banda per obrir forats. Així va arribar el tercer al minut 65’: Guti guanyava l'espai al seu marcador per banda esquerra, centrava a l’àrea i el refús del porter el va aprofitar Oriol per aconseguir el 0-3 que sentenciava el partit.

No obstant, al minut 71 Quim va fer una falta dins l’àrea escapulada i va ser expulsat per doble groga i l’Europa castigat amb el corresponent penal. Va haver d’entrar Guillem Nieto per Ferran per tal de recompondre la porteria, i la primera feina era aturar el penal a Daniel. Ho va aconseguir, però no el posterior remat del mateix. Era l’1-3 amb 20 minuts per endavant i amb un jugador menys. El Sabadell va tenir alguna oportunitat d’escurçar distàncies amb un bon xut de falta que Guillem va aturar sense problemes.

Lliga · J3 · (08/10/11)

SABADELL (equip inicial): Pere, Adyar, Luis Carlos, Gonzalo, Marc Aymerich, Ander, Victor, Luis Zurita, Sergio, Marc Melgarejo, Daniel.

EUROPA: Quim, Suca (Dani, 70’), Pau, Damià, Guti, Guillem Josa (Dadi, 70’), Adri, Xavi (Oriol, 60’), Marc, Xavi (Oriol, 60’), Eric (Miky, 60’) i Ferran ((Guillem Nieto, 71’).

ÀRBITRE: Raúl de Gomar Hidalgo.

TARGETES: Grogues a Luis Carlos i Sergio (Sabadell), i a Pau, Quim -dues  i expulsió minut 71-, Eric, Guillem Josa i Marc (Europa).

GOLS: 0-1 (Eric, 36’), 0-2 (Ferran, 46’), 0-3 (Oriol, 65’), 1-3 (Daniel 72’).