PÒQUER!

Ple de triomfs a la lliga: 12 de 12 en punts

EuropaQuatre de quatre en victòries suma el Juvenil B de Ramon Gatell en un inici de lliga que no podia presentar millor balanç. A casa, contra el Llefià, l'Europa va suar de valent per mantenir la dinàmica. L'arbitratge, amb dos gols anul·lats als graciencs i penals no xiulats, no va ajudar a evitar un patiment que va durar fins al final pel fet d'un marcador ajustat.

.

La plantilla escapulada va saltar al camp amb una samarreta que resava "Ànims 'Igu10', no estàsl sol". Amb aquest gest mostraven el recolzament al seu company Carlos Igualador que va caure greument lesionat a la segona jornada. L’altre obsequi va ser brindar-li els tres punts. I és que el partit no podía començar millor pels graciencs. Una Unificació Llefià arreplegada al darrere no va poder impedir que Eric provoqués un clar penal al regatejar el porter Cristian en el que hagués significat el primer gol. L’àrbitre va xiular-lo, però no va mostrar cap targeta. Era el minut 16 i tot semblava posar-se de cara, però el porter va aconseguir desviar a córner el xut de la pena màxima.

A la sortida del córner Xavi va aconseguir perforar la xarxa visitant però el col·legiat no va donar per bo el gol per una suposada falta al porter. Tot i el domini europeísta els de Badalona van tenir una bona oportunitat d’avançar-se en el marcador al minut 28, però Guillem Nieto ho va impedir en una bona sortida a la frontal de l’àrea. No va ser fins el darrer quart que Marc va assistir perfectament a Eric, que trencant la defensa pel mig va superar Cristian en la seva mitja sortida. L’1-0 feia justícia al que s’havia vist al terreny de joc. Incomprensiblement, quan més tranquil podía jugar l’Europa és quan més va patir. Unes errades en defensa van donar ales a un Llefià que va enllaçar tres remats consecutius fent lluir-se novament a Guillem.

El segon temps va començar com va acabar el primer. Imprecisions en les passades van provocar que els badalonins tinguessin les seves millors ocasions. Fran i Kevin van provar-ho en un parell de xuts desviats i aquest darrer va disparar un obús al travesser al minut 52. La pilota va botar dos cops sobre la mateixa línia de gol. El partit estava molt obert fins que Adri, en una gran jugada personal, aconseguia posar-li en safata el segon gol a Eric al minut 57. Amb la feina feta l’Europa novament va perdre el control. El joc es va convertir en un partit d’anada i tornada i aixó no interessava als escapulats. L'Europa va viure un segon gol anul.lat: Pablo centrava per banda esquerra i el porter en la seva sortida va xocar amb el seu defensor, perdent la pilota. Aquesta va toca en la mà del defensa i es va colar en la seva porteria. L’àrbitre incomprensiblement va pitar falta contra l’Europa.

Del possible 3-0 es va passar al 2-1 en una obertura a la dreta on Dai, tot sol, va afusellar Guillem. El Llefià va poder empatar dos minuts després, però Guillem amb el peu va aconseguir desviar a córner un xut enverinat des de l’àrea petita. Un parell de penals clars no xiulats soferts per Miki en el descompte van posar fi a un matx que s’havia complicat estranyament.

Lliga · J4 · (15/10/11)

EUROPA: Guillem Nieto, Suca, Pau, Christian, Vernet (Guti, 63’), Guillem Josa (Dadi, 63’), Adri (Oriol, 63’), Marc, Xavi, Eric (Miki, 75’) i Ferran (Pablo, 75’).

UNIFICACIÓ LLEFIÀ: Cristian, Xavi Calvo (Peque, 45’), Arturo, Alex (Albert, 75’), Toni, Yael (Jan, 60’), Jandro, Fran (Kevin, 75’), Albert (Alex Lavado, 45’), Kevin (Dai, 63’), Matias.

ÀRBITRE: Xavier Codina Casanovas.

TARGETES: Grogues a Crhistian, Vernet, Suca i Oriol (Europa), i Kevin -dues i expulsió minut 88- (Llefià). Vermella directa a l'entrenador Ramon Gatell -minut 79- (Europa).

GOLS: 1-0 (Eric, 34’), 2-0 (Eric, 57’), 2-1 (Dai, 78’).