JA EN VAN CINC!

L'Europa ho compta tot per triomfs

EuropaEls gols de Pau Mas i d’Eric Tregón a la segona meitat del partit van fer possible la remuntada al Camp del Molí, on el Can Vidalet s’havia avançat al marcador al minut quinze. L'equip escapulat ha començat la lliga de forma imparable amb cinc victòries en els cinc primers partits. Tots dos equips van lluitar per tenir la pilota al primer temps amb clares i diferenciades intencions.

.

Els locals van voler la pilota per amagar-la i anar guanyant minuts i l’Europa per fer el seu futbol. La sortida del Can Vidalet en defensa era pressionada per l’equip escapulat i es veia venir que el gol no trigaria a arribar. Així va ser quan al minut 12 Éric va enviar amb el cap l’esfèrica a la xarxa després d'una centrada de Guti. L’àrbitre el va anul·lar per fora de joc.

Tres minuts després, en una jugada molt ràpida per banda esquerra, els locals va treure una passada on l'extrem dret arlequinat va tornar a centrar a l'àrea per a que Edu afusellés Guillem, que havia aconseguit refusar el segon centre. El Can Vidalet s'havia posat per davant al marcador en la seva primera ocasió. L'Europa va seguir pressionant però els locals van tenir diverses oportunitats a botes d'Edu i Àlex López principalment. El Can Vidalet, dominat en aquell moment, hauria pogut arribar amb un 2-0 injust al marcador al temps de descans, però el porter gracienc Guillem Nieto es va lluir.

Al segon temps els de Gràcia van sortir a per totes, arraconant els locals a la seva àrea i en tres minuts van igualar el matx. Una gran centrada d'Oriol va ser rematada per Pau amb un salt acrobàtic. La feina encara no estava feta del tot i l'equip de Ramon Gatell va seguir insistint. Al minut 59 va arribar el segon gol europeista. Guillem Josa va recuperar una pilota al cercle central, va fer una passada a l'extrem per Guti i aquest, amb un regat, va superar un defensa local, centrant al primer pal on Éric, de primeres, va rematar a gol. Al minut 64 els europeistes vna reclamar un clar penal sobre Xavi no xiulat. Fins al final, infinitat d'ocasions de l'Europa per ampliar distàncies i només una dels d'Esplugues que va resoldre Guillem Nieto amb molt encert.

Lliga · J5 · (23/10/11)

CAN VIDALET: Eric García, Sergio González, Sergio Vico, Marc Guiro (Sergio Josto, 66’) , Iñaki (Sergio Peralta, 66’), Alex López, Darío, Albert (Joan, 56’), Diego (Carlos Peñas, 56’, Diego, 84’), Edu, David.

EUROPA: Guillem Nieto, Dani, Pau, Christian, Guti, Guillem Josa, Marc (Dadi, 89’), Xavi, Oriol (Adri, 66’), Eric (Miki, 71’) i Ferran (Pablo, 84’).

ÀRBITRE: Miguel Angel Navarro Sáez.

TARGETES: Grogues a Diego, Sergio González i Iñaki  (Can Vidalet) i a Oriol i Pau (Europa).

GOLS: 1-0 (Edu, 15’); 1-1 (Pau, 48’); 1-2 (Eric, 59’).