VOLEN ELS PRIMERS PUNTS

Els escapulats van empatar a casa

EuropaL'Europa ha posat fi a la seva ratxa consecutiva de victòries des de l'inici del campionat de lliga. A la sisena jornada han volat els primers punts de la competició en empatar al Nou Sardenya davant el Sant Ignasi. Els escapulats no van poder aprofitar l'inferioritat del rival (que es va quedar amb deu efectius) ni va poder defensar l'avantatge al marcador.

.

El Sant Ignasi va plantejar un partit molt físic al centre del camp conscient de la superioritat tècnica de l'equip escapulat. L'Europa es veia obligat a jugar en llarg per tal de superar la línia de pressió que havien muntat els de Sarrià. No va ser fins al minut 15 que va arribar la primera ocasió d'Eric després d'una assistència d'Adri. Dos minuts més tard, però, tot semblava posar-se de cara pels locals: Guillem Josa assistia pel centre a Adri, qui va driblar al porter i va ser desequilibrat dins l'àrea. Penal i expulsió de Manel.

Adri es va encarregar del llançament. El porter suplent Álvaro va refusar el remat, que va anar a picar al pal. El rebot posterior el va aprofitar, aquesta vegada sí, el mateix Adri per fer l'1-0 i posar per davant l'Europa. Els graciencs van controlar el matx però no van trobar cap més forat a la defensa dels de Sarrià, ordenats darrere amb deu efectius. A la segona meitat seguia l’estèril domini local, i els visitants tancats i perdent descaradament el temps. En una jugada plena de rebots al minut 50, Joaquín va aconseguir el gol de l'empat. L'Europa, ferit, se'n va anar cap a dalt.

Ferran al minut 62 va tenir la ocasió més clara: després d'un remat de Miki la pilota va quedar morta a la frontal de la petita i l'extrem escapulat va rematar al travesser. Cap a la mitja hora va ser Adri qui va xutar finalitzant una bona jugada entre Ferran i Guti per banda esquerra. El Sant Ignasi no sortia de la seva àrea. Fins a sis córners en cinc minuts van forçar els de Gràcia. A sis pel final va arribar la jugada polèmica: Marc va treure un lliure indirecte sobre l'àrea i Christian va rematar de cap a la xarxa. L'àrbitre va anul·lar el gol per fora de joc. Una oportunitat en el temps de descompte amb una bona centrada de Xavi que no va trobar rematador va ser la darrera ocasió del partit.

Lliga · J6 · (29/10/11)

EUROPA: Quim, Dani (Suca, 78'), Pau, Guti, Carles Vernet (Christian, 55'), Guillem Josa (Dadi, 78'), Adri, Xavi, Oriol (Marc, 55'), Eric (Miki, 55') i Ferran (Pablo, 78').

SANT IGNASI: Manel, Nacho Marsal, Pablo, Eduard, Toni, Maxi (Pol, 55'), Kevin (Víctor, 66'), Àlex (Álvaro, 17'), Carlos, Albert Solano i Joaquín (Nacho Torrentbó, 66').

ÀRBITRE: Albert López Martínez.

TARGETES: Grogues a Albert Solano, Pablo i Álvaro (Sant Ignasi). Vermella directa a Manel -minut 17- (Sant Ignasi).

GOLS: 1-0 (Adri, 17'); 1-1 (Joaquín, 50').