PRIMERA DERROTA

L'Horta supera l'Europa al Nou Sardenya

EuropaEl partit disputat el passat dissabte al Nou Sardenya va posar punt i final a una ratxa històrica de la generació de futbolistes que actualment formen el Juvenil B del club. Era la primera derrota a casa en tres temporades i tres partits de la present. L'Horta va tenir aquest honor en imposar-se pel marcador d'1-3 al duel disputat a les instal·lacions escapulades.

.

Va ser l’Europa qui va perdre el partit. Va sortir bé, controlant, dominant el centre del camp. Va tenir la primera ocasió clara de gol amb una bona centrada per banda dreta de Suca al minut 7 que va rematar impecablement de cap Eric i que va sortir fora per molt poc, però al minut 10  l'equip va cometre la primera errada. Una indecisió en la sortida de la pilota va haver de ser tallada en falta a la frontal. Max va llançar a la tanca però el refús va ser transformat per Alberto amb xut duríssim. Era el 0-1.

L’Horta, que fins aleshores no havia creat gaire joc, va passar a pressionar la defensa escapulada. Incomprensiblement, tres minuts més tard nova pèrdua en defensa i Max sol al punt de penal afusella Guillem i posa les coses més complicades amb el 0-2. Si hagués entrat al 15 un xut de Pablo que va desviar a córner Miguel Angel potser les coses haurien canviat, però la sort no va acompanyar ahir els nois de Gràcia. Moltes imprecisions i poques arribades a l’àrea i alguna perillosa contra sense conseqüències de l’Horta fins les acaballes del primer temps. Al minut 43 Pablo va guanyar la línia de fons en banda esquerra i Oriol no va poder rematar bé. D’un 1-2 esperançador es va passar al 0-3: nova badada defensiva que permetia un doble remat des del punt de penal, l’u contra u el va salvar en primera instància el Guillem Nieto, però davant la passivitat de la defensa escapulada, Sergio va recollir el refús i va aconsegueir ampliar l’avantatge. Dolorós marcador amb el que s’arribava al descans

A la segona part l’equip va reaccionar. Amb un gol ràpid es podia creure novament en la remuntada, com a la jornada anterior. Adri va disposar d’un lliure directe al minut 50. Ferran amb la portería buida va rematar als núvols una fantástica centrada de Xavi al minut 59. Pau Mas va rematar al travesser un córner deu minuts més tard. El remei: defensa de tres i a ofegar el contrari. L’Horta només va acostar-se un cop amb perill tot i els espais que els de Gràcia deixaven en defensa. Amb més cor que cap, tot s’ha de dir, l’Europa buscaba salvar els mobles. Guillem Josa a un quart del final va escurçar distàncies amb un xut des de la frontal: 1-3. Tot estava per fer però tot era posible. Ferran, per artida doble als minuts 82 i 91, Marc al noranta i Éric un minut més tard van tenir opcions de fer més gols per l'Europa, però aquests no van arribar.

Lliga · J8 · (12/11/11)

EUROPA: Guillem Nieto, Suca (Dani, 60’), Pau, Christian (Dadi, 60’), Carles, Guillem Josa, Adri (Miki, 60’), Marc, Oriol (Xavi, 53’), Eric, Pablo (Ferran, 53’).

HORTA: Miguel Angel, Edu, Marc López, Xavi Bricart, Rubén, Kevin (Elvis, 60’), Pablo (Mario, 70’), Alberto, Sergio (Marc Estrada, 60’), Max (Francesc, 70’), Marc Salvador (Javi, 77’).

ÀRBITRE: Carlos Ferrero Mansilla.

TARGETES: Grogues a Adri (Europa)  i Kevin, Mario, Miguel Angel i Rubén (Horta).

GOLS: 0-1 (Alberto, 10’), 0-2 (Max, 13’), 0-3 (Sergio, 45’), 1-3 (Guillem Josa, 77’).