SEGONA DERROTA SEGUIDA

Ensopegada sota la pluja

EuropaUn gol de penal va condemnar als escapulats, que a més van patir una expulsió per aquest fet. Tots aquests condicionants, sota una intensa pluja, van portar al conjunt gracienc a sumar al camp del San Gabriel la segona derrota de la lliga, segona també de forma consecutiva. L'equip, no obstant, va oferir un gran esforç i va donar-ho tot en el duel.

.

El partit del Juvenil B d'aquest cap de setmana va estar a punt d'ajornar-se. Una intensa pluja va caure abans i durant tota la primera part, a estones torrencialment. El camp drenava prou bé i tots dos equips van voler jugar. Es preveia un partit amb molta exigència física i amb gran dificultat en el control de la pilota. Així va ser, amb una primera meitat d’anades i tornades sense gaires ocasions de gol. Una per banda ben resoltes pels respectius porters. Al minut 19 Guillem va haver de sortir a la frontal per tallar una perillosa contra del Sant Gabriel i al 23, la rèplica de l’Europa, amb un fort xut de Vernet que aconseguia aturar Alex, no sense dificultats.

Al descans va parar de ploure però el camp lliscava moltíssim i en alguna zona petits tolls dificultaven el normal moviment de l’esfèrica. Dit això es comprèn el que va pasar al minut 51 i que va decidir l’esdevenirdel matx. Una cesió no gaire compromesa cap el porter va poder ser controlada per Guillem tal i com ho fa habitualment. Al perdre la pilota davant el punta que anava a presionar-lo, el va fer caure i l’àrbitre no va dubtar en assenyar la pena màxima i l’expulsió corresponent. Sergio no va fallar i va fer pujar l’1-0 al marcador. L’Europa amb deu, un partit sense control i un rival més fort físicament tenia un escenari que feia pressagiar una segona part de patiment. Tot el contrari: el San Gabriel es va arreplegar al darrere, va cedir el domini als de Gràcia i no va acostar-se més a la porteria aquest cop defensada per Quim.

L’Europa ho va donar tot i més, va anant acumulant homes al davant, defensa de tres, a estones quatre puntes, però tal i com estava el camp i sense espais, no va tenir gaires oportunitats de capgirar el marcador. Jugades a pilota aturada, córners i dues bastant més clares: al minut 57 una pilota centrada per Miki que va quedar morta dins l’àrea i a la que no va arribar ningú i amb el temps complert un duríssim xut de Xavi que va refusar el porter i que merexia haver estat l’empat. No va poder ser, però l’equip va oferir molt bona imatge en unes circumstàncies molt adverses.

Lliga · J9 · (19/11/11)

SAN GABRIEL: Alex, Aitor, Marc Agea, Cano, Miguel López, Héctor, Sergio (Luís, 84), Canet (Joel, 77’), Raúl, Miguel Verano (Rubén, 45’) Bruno.

EUROPA: Guillem Nieto, Dani (Suca, 61’), Pau, Christian (Oriol, 76’), Vernet, Dadi (Adri, 61’), Guillem Josa (Eric, 61’), Marc, Xavi, Miki (Pablo, 76’), Ferran (Quim, 51’).

ÀRBITRE: Carlos Rodríguez Enrique.

TARGETES: Grogues a Marc Agea, Rubén i Miguel Verano (San Gabriel), i a Marc (Europa). Vermella directa a Guillem Nieto -minut 51- (Europa).

GOLS: 1-0 (Sergio -p-, 51’).