Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EMPAT QUE QUEDA CURT

Els escapulats fan més mèrits per guanyar

EuropaDesprés de perdonar un munt d’ocasions de cara a porteria, l’Europa va deixar escapar dos punts més davant un dels rivals més en forma de la competició. Una altra vegada els propis errors i la mala punteria del conjunt escapulat van deixar ficar-se en el partit a la Damm. Després de guanyar-ho tot d'inici, l'equip suma dues derrotes i un empat.

.

Marcador

 
L'Europa va sortir endollat i ràpidament els de Gràcia es van fer amb el control de l’esfèrica i del partit. En el primer quart d’hora va haver-hi dos penals prou clars a Xavi que l’àrbitre no va veure, una ocasió de Ferran que va treure un defensor sobre la línia i dues ocasions de Xavi que va poder aturar el porter. El gol es veia venir, però abans l'equip de Ramon Gatell encara va perdonar més de cara a porteria, com un passada de la mort d'Éric que Xavi no va encertar a rematar o un canvi de joc de Xavi ca a Ferran, qui va xutar massa creuat.

No va ser fins el minut 34 que la Damm va inquietar la porteria escapulada en un xut innocent d’Israel que va atrapar Quim sense dificultats. El premi a la insistència escapulada va arribar al minut 38 a la sortida d’un córner. Després de diverses rematades, Christian va aconseguir batre Alexis amb un cop de cap. El més difícil ja estava fet. Al minut 43 una nova oportunitat d’Eric, que va creuar massa una perfecta centrada de Ferran, hagués pogut significar la sentència. Al descans amb avantatge i desplegant bon futbol es començava a creure que no s’escaparia la victòria.

La Damm però, va avançar línies a la represa i es va posar millor sobre el camp. Sense arribades perilloses es va treure del damunt l’aclaparador domini de la primera meitat. L’Europa a veure-les venir esperava pacient la seva oportunitat per resoldre el partit. Al minut 53 tot va canviar: un regal de la defensa va deixar sol a l’àrea a Xavi Camps, qui no va perdonar i va afusellar Quim posant l’empat al marcador. Una ocasió, un gol. Realment injust, però quedava molt temps i l’Europa seguia creant ocasions.

Al minut 57 entre el Pau i Eric no van aconsegueixr rematar un bon servei des de la cantonada. Minuts després, Aitor, sol al punt de penal, va rematar de cap un córner a les mans de Quim. Cap ocasió més pels de vermell i en canvi l’Europa en va disposar de fins a quatre més de clares. No van tenir sort els escpaulats, però va quedar clar que en aquesta lliga no es pot perdonar

 

Fitxa Partit

Lliga · J10 · (27/11/11)

EUROPA: Quim, Suca (Joan, 78’), Pau, Christian, Carles Vernet, Guillem Josa, Adri (Oriol, 66’), Marc, Xavi, Eric (Miki, 78’) i Ferran (Pablo, 66’).

DAMM: Alexis (Juan Carlos, 46’), Victor Díaz, Silvano (Agustí, 71’), Eric Pujol, Xavi López, Juan Pablo (Doudou, 46’), Israel (Hidalgo, 66’), Victor Berrio (Zajara, 71), Aitor (Albert Mas, 46’), Xavi Camps (Israel, 71’) i Zajara (Joel, 46’).

ÀRBITRE: Alejandro Molina Bernal.

TARGETES: Grogues a Marc i Pau (Europa) i Eric Pujol  (Damm).

GOLS: 1-0 (Christian, 38’), 1-1 (Xavi Camps, 53’).



Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Alfred Ricart

 

acidH TEB FederacioAcell