AMB PAS FERM

El Juvenil B va tenir prou amb mitja part

EuropaL'Europa va saber treure tot el suc possible de les seves ocasions de gol per superar la Gramenet B al Nou Sardenya i tancar l'any 2011 amb una victòria que segueix deixant l'equip a la zona de privilegi. Tots els gols del partit, també el dels visitants, marcats al primer temps. L'equip dirigit per Ramon Gatell tanca una molt bona meitat d'any a nivell esportiu.

.

La Grama va sortir pressionant l’Europa molt a dalt. Tots dos equips volien la pilota i elaboraven les jugades amb bones triangulacions, però de mica en mica els locals van agafar el control del mig del camp. En el primer quart d’hora però, ningú va tenir cap ocasió de gol. Al minut 16 un córner servit per Marc al primer pal va ser pentinat a la xarxa per Pau, inaugurant el marcador. Primera ocasió i primer gol.

La rèplica dels visitants no va trigar: un minut després en un altre servei de córner molt tancat, entre Guillem Nieto i Vernet van rebutjar l’esfèrica. Següent ocasió pels escapulats al minut 20: una falta a la línia de mitjos que va treure Marc i aquesta vegada va ser Adri qui va pentinar cap el segon pal superant novament l’exeuropeísta Albert. Dues ocasions, dos gols. Tres minuts més tard va ser Sergio qui trencava per banda dreta i la posava al punt de penal on Pau no va refusar be deixant la bola morta perquè Hamza afusellés Guillem escurçant distàncies, 2-1.

Semblava que la Grama podia posar-se novament dins del partit però una gran jugada personal de Miki per la banda dreta va acabar amb una precisa centrada cap a Ferran que amb un lleu toc de taló va batre per tercer cop el porter de Santa Coloma al minut 25. Una ocasió d’Oriol al minut 28 i un remat innocent del Pau al 44 deixaven les coses com estaven a l’arribar al descans. A la segona meitat els de Gràcia van dominar els primers minuts, un parell de córners perillosos i una gran rematada d'Adri al minut 53 a centrada de Ferran que va fer lluir el porter. A mida que passaven el minuts van anar baixant les prestacions i van ser els visitants qui van agafar la iniciativa en el joc. Sense perill, però s’anaven acostant a l’àrea i aconseguien bones faltes prop de la frontal. Una bona defensa i les posibles contres feien que no es patís pel resultat, que podia haver estat més ampli si no hagués estat per dues meritòries aturades d'Albert a xuts de Roger  i Suca.

Lliga · J12 · (18/12/11)

EUROPA: Guillem Nieto, Suca, Pau, Christian, Vernet, Guillem Josa, Adri (Dadi, 72’), Marc, Oriol (Pablo, 63’), Miki (Roger, 80’) i Ferran (Joan, 80’).

GRAMANET B: Albert, Dani Romero (Adrià Cáceres, 46’), Carlo, Jordi, Campos, Paredes, Sergio, Alvaro (Kilian, 63’), Dani Hernández (Jose, 55’) David i Hamza.

ÀRBITRE: Joan Callao Diaz-Casanova.

TARGETES: Grogues a Guillem Nieto  i Pau  (Europa) i Hamza, Carlo  i Jose (Gramenet)

GOLS: 1-0 (Pau, 16’), 2-0 (Adri, 20’), 2-1 (David, 23’), 3-1 (Ferran, 25’).