Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ESFORÇ SENSE PREMI

El Juvenil B cau a l'estadi en l'estrena d'any

EuropaEl retorn de la lliga al 2012 oferia una jornada interesant amb duel entre els quatre primers. L'Europa, tercer a la taula, rebia el segon, el Vilassar de Mar. Els escapulats van disputar un partit d'entrega, lluita i esforç que no va tenir el seu premi final. Els visitants van sumar el triomf a l'estadi gràcies a una diana de Jonathan a la primera meitat del matx.

.

Marcador

 
La primera meitat no va tenir un clar dominador. Poques ocasions i dos rivals que es tenien molt respecte. Clara superioritat física dels del Maresme que no dubtaven en tallar amb tota mena de faltes les progressions escapulades. Al minut 10 la gran ocasió pels de Gràcia: Xavi rebia una pìlota al centre de l’àrea sense oposició i el seu xut va sortir desviat per sobre del travesser. La rèplica als 20 de joc quan Guillem va guanyar miraculosament un u contra u a Ayub que havia rebut una gran passada interior.

Cinc minuts més tard una gran jugada de Scott per banda dreta va acabar amb una centrada a l’altra banda on Jonathan feia la diagonal i batia Guillem en la seva sortida. Massa premi pels matalassers que no havien demostrat ser superiors als escapulats. L’Europa començava a rutllar i Adri i Pablo van poder empatar en el 26’ i el 31’ però no van estar afortunats en el remat. La segona meitat va ser de clar domini local. Era el Vilassar que esperava al darrera o era l’Europa que no el deixava sortir? Els visitants buscaven sentenciar en alguna contra però l’Europa construia jugades de tota mena i l’empat cada vegada es veia més a prop. Al 58’ Eric va guanyar la línia de fons però la defensa es va anticipar al remat d’Oriol. Córners, faltes, alguna havia d’entrar.

Al 69, Christian va rematar de cap al pal una prolongació de Pau del centre d’una falta lateral. Amb l’Europa abocat a l’atac el Vilassar en va tenir un parell de contres per tancar el partit, pero al 75’ Guillem Nieto es va tornar a lluir i al 80’ Francisco va fallar una vaselina. Els de Gràcia ho van posar tot. Tots el canvis en sentit ofensiu. Defensa de tres. Pau de davanter centre. Tot per crear més ocasions, i les van tenir: una mitja volta de Miki al 83’ que el porter va treure a córner quan tothom cantava el gol, dos xuts de Guillem Josa i Ferran que va aturar Toni al voltant del 90’ i finalment una xilena de Suca que se’n va anar fora per molt poc i que si arriba a entrar hagués estat el millor premi a l’esforç i la constància d’aquest equip que es va deixar la pell.

 

Fitxa Partit

Lliga · J13 · (07/01/12)

EUROPA: Guillem Nieto, Suca, Pau, Christian, Guti, Guillem Josa, Adri (Joan, 80’), Xavi, Oriol (Marc, 62’), Eric (Miki, 70’) i Pablo (Ferran, 70’).

VILASSAR MAR: Toni, Albert (Josep,58’) , Àlex, Marc Olmedos (Guillem Reina, 70’), Scott (Carlos, 58’), Francisco, Ayub, Jonathan, Aleix (Scott, 86’), Àngel (Antoni González, 75’), Xavier.

ÀRBITRE: Marcos López Jiménez.

TARGETES: Grogues a Ayub, Albert, Jonathan, Josep, Antoni González, Àlex, Aleix i Xavier (Vilassar)

GOLS: 0-1 (Jonathan, 25’).



Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Alfred Ricart

 

acidH TEB FederacioAcell