UNA MANETA A DOMICILI

Golejada a la Feixa Llarga

EuropaMolt bon partit el que va disputar el Juvenil B de Ramon Gatell el passat dissabte a la Feixa Llarga. L'equip escapulat es va retrobar amb el gol i d'una forma espectacular, no tenint pietat del seu rival de cara a porteria. L'Hospitalet va proposar poc futbol sobre la gespa de l'estadi. Mal partit dels riberencs davant el segon equip juvenil gracienc.

.

Des de l'inici es va veure que l’Europa anava pel partit. Un primer remat alt de Ferran a centrada de Marc al minut 2 era l’avís del gol que va arribar tres minuts després: Pau va pujar una pilota des de la defensa, la va obrir a la banda dreta a Xavi, que va enviar una bona centrada a l’àrea que va ser refusada per un defensor i Ferran, des de la línia de mitjos, la va engaltar per aconseguir el 0-1. El control del centre del camp dels de Gràcia no deixava gaires opcions als riberencs.

Només una jugada assajada en una falta al minut 15 i una contra culminada amb un xut de Piotr al 37’ van inquietar la porteria defensada per Quim. L’Europa en va tenir més: al 17’ una gran combinació entre Pablo i Ferran va acabar amb un remat de cap alt; al 30’ Marc va xutar alt des de fora de l’àrea; al 44’ un remat de cap de Pau en un córner se’n va anar fora per molt poc, i abans del descans una doble oportunitat amb xuts de Miki i Ferran que s’estavellaren a la defensa. Al segon temps els escapulats van sentenciar. Al primer minut, una jugada amb tres remats dins l’àrea era salvada miraculosament per Michael, que no va poder fer res vuit minuts després per aturar el remat de Ferran des del punt de penal que culminava una esplèndida jugada de Xavi que va posar un centre precís després d’anar-se’n de quatre defenses.

Amb el 0-2 els locals se’n van anar a dalt i van prendre el control a l’Europa durant un quart d’hora. Andreas ho va provar amb un xut alt al 60’ i la millor ocasió local la va tenir Ernesto en un remat que va treure Christian quan Quim estava batut al minut 70. Aquí es va acabar el bagatge ofensiu de l’Hospi. Els escapulats van tornar a controlar el matx i no van perdonar. El 0-3, al 71’, el va aconseguir Suca de xut creuat després de recuperar una pilota a la frontal. Dos minuts després una doble paret entre Eric i Guillem Josa permetia al darrer batre novament Michael i posar el 0-4 al marcador. La banda esquerra de l’Hospi feia aigües l Xavi i Eric feien estralls. Guillem Josa va aprofitar el rebot en un defensor d’una pasada de la mort de l’Eric per anotar el cinquè. I encara va poder caure un gol més al darrer minut en una altra combinació per banda dreta entre Eric i Suca .

Lliga · J14 · (15/01/12)

L’HOSPITALET: Michael, Shota, Alexis, Adrián Navarro, Noyon, Soufian (Jordi, 60’), Ivan, Adrián Guerrero (Toni, 46), Piotr, Andreas (Adrián Guerrero, 79’), José (Ernesto, 46’).

EUROPA: Quim, Suca, Pau, Christian, Guti, Guillem Josa, Marc (Oriol, 73’), Ferran (Vernet, 77’), Xavi, Miki (Eric, 68’), Pablo (Dadi, 60’).

ÀRBITRE: Carlos Albelda Bárcena.

TARGETES: Grogues a José, Ivan i Ernesto (L'Hospitalet) i a Pau (Europa).

GOLS: 0-1 (Ferran, 5’), 0-2 (Ferran, 54’), 0-3 (Suca, 71’), 0-4 (Guillem Josa, 73’), 0-5 (Guillem Josa, 79’).