CONTRA TOTS ELS SANTS

Triomf de l'Europa a La Bàscula

EuropaVictòria per la mínima del Juvenil B que dirigeix Ramon Gatell davant la UE Sants en un partit on tots els elements s’anaven posant en contra: el fred, la lesió de Xavi, l’àrbitre, l’expulsió de Marc, sis minuts d’afegit… Malgrat tot, l'equip escapulat va sumar novament tres punts, mantenint-se una jornada més en ratxa ascendent i en zona de privilegi.

.

Els primers compassos van ser una lluita aferrissada pel control del mig del camp. L’Europa es va imposar amb el seu futbol de toc i cap el quart d’hora ja era clar dominador de l’encontre. Un parell d’oportunitats per l’Eric a passades de Suca i Xavi per la dreta i un posible penal per mans a l’àrea local van ser les ocasions creades als primers vint minuts. L’equip de Gràcia brodava el futbol per moments. Jugades al primer toc imprimint una velocitat al cuir que feien anar de bòlit al contrari. Cap als 28 minuts una passada per l’esquerra de Ferran a Eric va ser endarrerida per aquest últim per tal que Marc afusellés, però el xut es va estavellar en un defensa.

Passada la mitja hora, la mala notícia: es trencava Xavi i havia de ser substituit per Pablo. Als 36 minuts Pau va pujar una pilota fins la frontal de l’àrea on Adri va engaltar un xut que es va colar per tot l'escaire de la porteria defensada per Gerard. Es posava el 0-1 al marcador fent justícia al que es veia al camp. Abans del descans dues oportunitats més per l’Europa a pilota aturada. El Sants només va tenir una ocasió a dos minuts del final en un córner molt tancat que tocava la part superior del travesser sense conseqüències. Al segon temps els locals van intentar robar-li l’esfèrica als de Gràcia, però eren superats una vegada i una altra i l’Europa encara en va tenir quatre ocasions d’ampliar l’avantatge.

El joc local es va tornar dur per moments i l’àrbitre semblava no voler-ho tallar, tolerant faltes a dojo i només assenyalant en la seva majoria les que afavorien l’equip de casa. Al minut 66 va anul.lar una contra a l'Europa per fora de joc inexistent. Un minut més tard Adri tornava a provar els reflexes del porter i al 76 de joc va tenir lloc una gran jugada entre Marc, Ferran i Eric, aturada pel col·legiat, qui va expulsar Marc, deixant l’Europa amb deu a falta d’un quart d’hora pel final. Els escapulats van saber jugar aquests darrers minuts amb inferioritat numèrica, sense cedir cap oportuinitat al rival, i tot i que l’àrbitre va afegir quasi set minuts al temps reglamentari.

Lliga · J17 · (05/02/12)

SANTS: Gerard, Pol, Angelo ( Richi, 87’), Xavi Carcereny, Benito, Àlex, Marc Martínez, Carmona ( Eric García, 61’), Arnau (Clapa, 61’), Marcos, Albert.

EUROPA: Guillem Nieto, Suca, Pau, Christian, Guti, Guillem Josa, Marc, Adri ( Dadi, 78’), Xavi ( Pablo, 31’), Eric ( Miki, 78’), Ferran ( Vernet, 87’).

ÀRBITRE: Javier Alonso Vay.

TARGETES: Grogues a Marcos (Sants) i a Adri i Dadi (Europa). Vermella directa a Marc -minut 76- (Europa).

GOL: 0-1 ( Adri, 36’).