CINQUENA VICTÒRIA SEGUIDA

L'Europa trenca la muralla arlequinada

EuropaDavant un equip amb marcat caràcter ultradefensiu, els de Gràcia van aconseguir igualar la ratxa de partits seguits guanyant de la primera volta. Després de tres jornades amb la porteria a zero, l'equip europeista és el menys golejat de tota la categoria jvuenil Preferent. L'equip de Ramon Gatell només ha rebut 15 dianes en tota la lliga.

.

Aviat es va veure quin tipus de partit volia plantejar el Sabadell, esperant a l’Europa al seu propi camp amb les línies molt juntes, renunciant a l’atac. Els arlequinats van trigar deu minuts a creuar la línia del mig del camp i només es van aproximar a la porteria gracienca dues vegades: al minut 12 en un lliure directe molt ben llençat per Luis i ben aturat per Quim i en el 40’ una contra que el mateix Luis va finalitzar amb un xut molt desviat. Amb un mig del camp superpoblat a l’Europa li costava molt trobar forats, però ho intentava en jugades a pilota aturada i xuts llunyants.

Al quart d’hora un regal de la defensa va ser aprofitat per Pablo, qui de vaselina va aconseguir inaugurar el marcador. El domini era totalment pels de casa, però amb molt poques ocasions clares de gol. Adri, Dadi i Josa ho van intentar amb xuts des de fora  l’àrea i les més clares van arribar cap al final del primer temps: Pablo va rematar als núvols una centrada de Ferran en el 42’ i el porter Adrià va evitar el segon gol aturant una rematada dl’Eric després d’una bona assistència de Suca al 43’.

La segona part va començar amb la mateixa dinámica, tot i que l’Europa estava menys fluid i el Sabadell presionava més amunt. Fruit d’una errada defensiva l’àrbitre va xiular una cessió dins l’àrea escapulada que els del Vallès no van saber aprofitar. El Sabadell només va aconseguir intimidar la portería defensada per Quim en un córner al minut 60 i en un lliure directe al 68’. L’equip escapulat va tornar a controlar el joc i va començar a fer mal per les bandes: una gran combinació entre Suca i Ferran era anul·lada per fora de joc inexistent al 67’. Posteriorment, una altra vegada Suca i Joan aconsegueien connectar amb Miki, qui rematava veient com el porter va refusar a córner.

La sentència va arribar un minut més tard quan Joan transformava en un doble remat una bona passada a l’espai d’Adri. Amb el 2-0 els arlequinats van desaparèixer del partit. L’Europa jugava a plaer i Joan al 77’, Ferran al 84’ i Vernet al 88’ van fer lluir-se Adrià. No va poder fer res el porter rival al darrer minut, quan Ferran va recollir un refús d’un córner i va posar una centrada precisa al punt de penal on entrava sol Pau Mas. El jugador gracienc, de cap, va superar el porter vallesà. Era el 3-0 definitiu..

Lliga · J18 · (11/02/12)

EUROPA: Quim, Suca ( Vernet, 80’), Pau, Christian, Guti, Guillem Josa, Dadi ( Joan, 67’), Adri ( Roger, 80’), Ferran, Eric ( Miki, 70’) , Pablo ( Oriol, 67’).

SABADELL: Adrià Dobon, Checa, Adyar (Marc Melgarejo, 80), Luis, Ander ( Hayato, 63’), Pedro ( Iker, 80’), Gonzalo ( Toni, 80’), Carles Raya, Victor, Sergio, Daniel (Marc Aymerich, 80’).

ÀRBITRE: Oscar García Peñacoba.