LA RATXA ES QUEDA EN CINC

Derrota a domicili

EuropaTot i marxar al descans amb avantatge (1-2), l’Europa no va poder superar una Unificació Llefià que va capgirar el marcador en una gran segona part amb tres gols i una lliçó de fe en la victòria. La ratxa de victòries consecutives de l'equip dirigit per Ramon Gatell es queda en cinc. L'equip ocupa ara mateix la tercera posició de la taula classificatòria.

.

Els primers minuts ja mostraven que el partit no seria grens fàcil. Els locals van sortir a per totes pressionant els escapulats en totes les seves línies. La primera ocasió però la va tenir l’Europa al minut 5 en un contraatac en que Ferran va obrir a la banda a Xavi i aquest va centrar de primeres. El porter Cristian va lluir-se aturant dues rematades de Miki i Oriol i finalment Adri va xutar fora. La rèplica, un xut desviat de Kevin des del punt de penal al minut 9. Quan semblava que els de Gràcia començaven a controlar el centre del camp, una errada en la sortida de la pilota va deixar sol a Kevin a la frontal que va elevar la bola sobre Quim, que a punt va estar de desviar a córner el que es va convertir en l’1-0 al minut 14.

El Llefià va tirar-se enrere cedint iniciativa als visitants. L’Europa combinava i fruit del seu domini va aconseguir provocar un penal al 18’ que va transformar Guillem Josa en l’empat. Només sis minuts més tard Oriol posava l’1-2 en rematar de cap una bona centrada de Guti. El partit va tornar a canviar: es va veure un conjunt local més agressiu, lluitant cada pilota al límit del reglament. Un xut al pal  i un parell d’ocasions d’Alex Lavado i del Kevin  podrien haver suposat un nou empat, però el marcador no va canviar fins la segona part. Al minut 35 es va produir una lesió de Xavi que va haver de ser substituit per Pablo.

Al primer quart d’hora del segon temps l’Europa va poder matar el partit: l’àrbitre va xiular un fora de joc a Miki quan rematava sol una centrada de Guti. Acte seguit, una bona combinació en banda esquerra entre Miki, Pablo i Adri acabava a les mans del porter. Un altre cop quan tornava a controlar el partit l’equip escapulat, Kevin va culminar una contra anotant l’empat 2-2 al minut 59. Aixó va ficar als localsdins el partit i van tornar a lluitar cada pilota com si els hi anés la vida. L’Europa s’anava diluint en un combat cos a cos que mai podia guanyar. Només va tenir ocasions a pilota aturada però no va somriure la sort. Al minut 66, una sèrie de mals refusos dins l’àrea van deixar l’esfèrica morta al punt de penal on Alejandro va afusellar Quim desnivellant el marcador 3-2. Al 83 la sentència:  Daniel Fuentes que de cap posava el 4-2 definitiu.

Lliga · J19 · (25/02/12)

UNIFICACIÓ LLEFIÀ: Cristian, Joel, Toni, Jordi ( Alejandro Martín, 57’), Arturo, Alberto ( Francisco, 57’), Alex Montejo, Yael, Alex Lavado, Kevin, Albert López ( Daniel Fuentes, 70’).

EUROPA: Quim, Suca, Pau, Christian, Guti ( Vernet, 64’), Guillem Josa, Adri ( Roger, 70’), Ferran, Xavi ( Pablo, 35’), Miki, Oriol (Eric, 64’).

ÀRBITRE: José Antonio Fernández Morillo.

TARGETES: Grogues a Joel i Arturo (Llefià) i a Ferran i Guillem Josa (Europa).

GOLS: 1-0 ( Kevin, 14’), 1-1 (Guillem Josa –p-, 18’), 1-2 (Oriol, 24’), 2-2 ( Kevin, 60’), 3-2 (Alex Montejo, 66’) I 4-2 (Daniel, 83’).