Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SOFERTA VICTÒRIA

El triomf es lliga al final del partit

EuropaL'Europa va poder deixar els punts al Nou Sardenya davant un Can Vidalet que va tenir durant l'encontre els seus moments per poder puntuar a Gràcia. El partit va quedar obert fins al minut 82 de partit. El matx va tenir dues parts ben diferenciades, amb un domini inicial local que va permetre foradar la porteria rival al minut set i jugar amb avantatge.

.

Marcador

 
El primer gol va arribar ben aviat a la sortida d’un córner servit per Marc que va rematar Pau i entre la defensa i el porter van acabar d’introduir la pilota al fons de la xarxa. Corria el minut 7 i tot es posava de cara. Al 14’, Adri, que després cauria lesionat per una forta entrada, va estavellar una pilota al pal en un xut des de fora de l’àrea. Als 20 minuts també ho va provar Ferran, però el porter Marc Guillén va rebutjar a córner. Les altres ocasions del primer temps les van protagonitzar Miki (a qui van anul·lar un gol per fora de joc inexistent, va intentar un xut desviat i al minut 42 una mitja volta a passada de Vernet). Era un partit feixuc però res feia pensar que s’hauria de patir pel resultat, el Can Vidalet només s’havia acostat a la porteria de Guillem en un xut llunyà i en una jugada de rebots a la sortida d'un córner.

A la segona meitat l’equip escapulat va desaparèixer durant 27 minuts, i va flirtejar amb l’lempat en diverses ocasions. Al minut 53, una bona jugada de Juan per la banda ensenyava el camí cap a l’àrea local. Al 60’, una pèrdua en defensa va habilitar Eric Alvarez que va entrar a l’àrea i amb la dreta feia lluir-se a Guillem. Era el primer avís seriós. Al minut 67 novament Eric Alvarez va desaprofitar una clarísima oportunitat intentant una vaselina que va sortir desviada. Guillem també va intervenir per resoldre un cara a cara a l'àrea petita. L’Europa va tornar a ensenyar les urpes amb un remat de cap al pal del Marc a centrada del Pablo. El partit no estava controlat, ni molt menys, ja que un minut més tard Christian li treia “in extremis” una rematada a Peña quan anava a conectar un altre remat dins l’àrea. Amb el domini del Can Vidalet l’Europa ho va intentar a la contra.

Al minut 82 tothom va va poder respirar tranquil quan Miki se’n va anar per força per banda esquerra, guanyant la línia de fons i donant el gol fet a Ferran que només va haver d’estar allà per tocar suaument. Encara una darrera oportunitat més per Martí tres minuts més tard per fer el gol de l’honor, tot i que el xut creuat va sortir desviat. Els d’Esplugues van haver de claudicar. No van aprofitar les seves oportunitats i ho van pagar car. Al final del partit l’àrbitre, que no va agradar a cap dels dos equips, va expulsar Juan Cristobal i l’Entrenador del Can Vidalet amb vermelles directes per algún comentari inconvenient.

 

Fitxa Partit

Lliga · J20 · (03/03/12)

EUROPA: Guillem Nieto, Suca, Pau, Christian, Vernet (Guti, 74’), Guillem Josa, Marc, Adria (Miki, 21’), Oriol (Pablo, 63’), Eric (Dadi, 74’) i Ferran.

CAN VIDALET: Marc Guillén, Sergi (Juan, 81’), Edu, Guiro, Juan (Martí, 74’), Iñaki (Juan Cristobal, 45’), Peña, Albert (Eric Alvarez, 32’), Adrian, Joaquim ( Vico, 74’), Dario.

ÀRBITRE: Sergio Moreno Asensio.

TARGETES: Groga a Iñaki (Can Vidalet). Vermella directa a Juan Cristobal -minut 90- i l’entrenador visitant -minut 90- (Can Vidalet).

GOLS: 1-0 (Pau, 7’); 2-0 (Ferran, 82’). 



Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Alfred Ricart

 

acidH TEB FederacioAcell