Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TREBALLAT TRIOMF A FORA

Un gol de Marc al primer quart, decideix

EuropaAmb un solitari gol, l’equip de Ramon Gatell va guanyar al sempre complicadíssim camp del Sant Ignasi, on poc futbol es pot veure per les dimensions del terreny de joc. L'encontre va estar protagonitzat per un discutible arbitratge i molta contundència expeditiva del conjunt local. L'equip escapulat segueix aspirant a tot a la part alta de la classificació.

.

Marcador

 
Difícil és jugar a futbol al camp del Sant Ignasi. Els de casa ja ho saben: destrucció i futbol directe. Per a desenvolupar això van trobar l’àrbitre ideal, que no volia veure res en el joc brut, i en cas de dubte a escombrar cap a casa. Amb aquest escenari Ramon Gatell  va plantejar un partit pràctic: res de floritures, a jugar com ells. Va farcir el mig del camp i els extrems a la banqueta (en aquell camp no hi cabien). Tot i no poder jugar a futbol l’Europa va saber llegir el partit. En cada jugada hi havia perill. Qualsevol pilota arribava a l’àrea. Els fores de banda i els córners es convertien en ocasions de gol.

És el que calia evitar. I en l’única jugada més o menys trenada, al minut 15, Marc va rematar impecablement amb el cap una centrada del Miki. També al primer temps hauriem de destacar un xut creuat al pal de Guti al 34’ i un fora de joc mal assenyalat a Eric en el minut 40’. a la segona meitat més del mateix. El Sant Ignasi seguía utilitzant la duresa i alló semblava qualsevol cosa menys futbol. No podem dir que cap dels dos equips tingués el control del joc, ja que semblava un partit de voleibol, però aquests partits també s’han de saber jugar. Era qüestió d’anar guanyant minuts i veure si s’obria algún forat a la defensa.

L’Europa ho va fer tot be, sense fisures al darrere i buscant els davanters a l’espai. L’únic perill pels escapulats arribava en serveis de córner molt ben resolts per Guillem. Els de Gràcia van tenir un parell d’ocasions clares per ampliar l’avantatge: en el 80’ una jugada personal de Guti per banda esquerra que va finalitzar amb un xut alt i una altra del Dani a les acaballes, que a punt va estar de sorprendre el porter Alvaro.

 

Fitxa Partit

Lliga · J21 · (10/03/12)

SANT IGNASI: Alvaro, Kike, Pablo Chica, Albert Roca, Borja, Toni, Max (Victor, 73’), Kevin (Pol, 45’), Carlos (Nacho Marsal, 65’), Alex, Edu (Nacho Torrentbó, 57’).

EUROPA: Guillem, Suca (Dani, 67’), Pau, Christian, Vernet (Pablo, 83’), Dadi, Guillem Josa (Oriol, 79’), Marc (Guillem Josa, 83’), Miki, Eric (Ferran, 67’), Guti.

ÀRBITRE: Carlos Albelda Bárcena.

TARGETES: Grogues a Pablo Chica, Kike, Nacho Torrentbó  i Nacho Marsal (Sant Ignasi) i Marc  i Vernet  (Europa).

GOL: 0-1 ( Marc, 15’).  


Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Alfred Ricart

 

acidH TEB FederacioAcell