DESPERTEN A TEMPS!

25 minuts de futbol, molt més que suficients

EuropaL'Europa es va posar les piles 25 minuts. Amb això els nois de Gatell van tenir prou per donar-li la volta a un partit que tenien perdut per demèrits pròpis. Per guanyar contra l'Europa el rival ha de jugar millor els 90 minuts i, de pas, esperar una falta d'inspiració gracienca. No obstant, no  tots els rivals tindran sempre la mala sort que va tenir el Júpiter.

.

Els de Gràcia van sortir adormits. Més del que de vegades pot ser habitual en futbol. Apatia total. Així el Jupiter, sense fer un bon joc, va disposar de dues clares oportunitats d’inaugurar el marcador: al minut 12 Quim aturava una doble rematada de Mario i al 26’ novament Mario estavellava un xut a la base del pal. L’Europa no reaccionava i al 27’ una bona combinació entre Saña i Mario deixava aquest sol davant Quim que no podia fer res per evitar el 0-1. No va ser fins el 32’ que Suca aconseguia trencar la defensa grisgrana però el remat final sortia desviat. Al 34’ Oriol remava alt una centrada de Pablo i al 37’ novament Suca ho tornava a intentar amb un xut des de la frontal. No hi havia control al mig del camp i la superioritat física del Jupiter s’anava imposant, 'ajudats' a més pel partit dels escapulats.

Al minut 40’ era Pedro qui rematava fora per part dels de La Verneda i un minut més tard arribava l’empat de Marc al rematar de cap una bona centrada d’Oriol. L’alegria només va durar 3 minuts ja que al 44’ Nil controlava un mal refús de la defensa i tornava l’avantatge als visitants.Al segon temps la cara de l'Europa  va ser una altra. Amb els canvis l’equip començava a rutllar, a controlar el centre del camp i a crear perill. Tot i així va ser el Jupiter qui va estar a punt de marcar el tercer, però la pilota va voler anar un altre cop al pal al minut 65. Més canvis i per fi l’empat al minut 68: Suca es treia una jugada màgica i el seu xut aconseguia rebutjar-lo Rubén, però Adri la va caçar dins l’àrea i no va perdonar, tornant l’empat 2-2 al marcador.

Un minut més tard un altre cop Adri va estar a punt de trencar la igualada, però un defensa va treure el cuir sota Pals. El partit estava obert i Quim va haver de treure un xut que entrava arran del travesser. La calma va arribar quan Dani posava una centrada precisa al cap de Miki que signava el 3-2 al 76’. La sentència la feia Guti en jugada personal a la contra al 78’, superant el porter en la seva mitja sortida. A les acaballes Ferran va tenir dues oportunitats més però el porter Ruben va evitar una golejada que, vistos el mèrits, no es mereixien els futbolistes de l'equip grisgrana.

Lliga · J22 · (18/03/12)

EUROPA: Quim, Suca, Pau, Christian ( Dani, 66’), Guti, Guillem Josa, Marc, Ferran, Oriol ( Adri, 66’), Eric ( Miki, 46’), Pablo (Vernet, 46’).

JUPITER: Ruben, Guille Sanchis, Raúl (Sergi, 50’), Pere, Alex, Pablo Armengod (Albert, 76’), Nil ( Cristian Canadell, 76’), Albert (Tomás, 66’), Pedro, Saña, Mario.

ÀRBITRE: Oscar Romeo Gallen.

TARGETES: Grogues a Christian , Marc  i Guillem Josa (Europa) i a Saña, Mario, Pedro, Guille Sanchis i  Albert -dues i expulsió minut 86- (Júpiter),

GOLS: 0-1 (Mario, 27’), 1-1 (Marc, 41’), 1-2 ( Nil, 44’), 2-2 (Adri, 68), 3-2 ( Miki, 76), 4-2 ( Guti, 78’).