SUMEN UN PUNT PER CONSERVAR EL LIDERATGE DE LA LLIGA

L'Europa es va avançar al marcador

EuropaEn un partit molt disputat on l’Europa va desaprofitar diverses ocasions per tenir un marcador a favor més ampli, l’Horta va aconseguir salvar un punt del seu camp al minut 75. Els resultats dels equips capdavanters de la lliga deixen l'Europa colíder canviant de parella de ball. La Damm reemplaça el Vilassar al punt més alt de la taula classificatòria.

.

Vam tornar a veure un Europa amb ganes, contra un rival que no regalava res. Uns primers compassos que evidenciaven que el partit seria emocionant, amb dos equips disposats a donar-ho tot al camp. A partir del 10 minuts l’Europa començava a tocar amb molt de criteri i a imposar la seva superioritat tècnica, però l’Horta també era perillós aprofitant les seves armes, una superioritat física i unes transicions molt ràpides.

Al minut 15’ els de Gràcia podien haver inaugurat el marcador, però el xut de Ferran, aprofitant el rebuig d’un córner, va anar al travesser. Al 18’ va ser l’Horta qui la va tenir, però Adri va treure una pilota quan Quim ja estava batut. La segona clara ocasió per l’Europa va venir de la ma de Vernet al 39’, qui lluità una pilota a la línia de fons i connectà un fort xut que se’n va anar fora per molt poc. En la darrera jugada del primer temps un córner molt tancat servit pel mateix Vernet va propiciar fins a tres rematades consecutives dels davanters escapulats, però entre el pal, la defensa i el porter, el cuir no va arribar a la xarxa. A la represa els nois de Gatell no van afluixar i es veia venir el gol. Al 48’, una gran assistència de Ferran deixà Oriol sol dins l’àrea però el seu xut va sortir alt. Un minut més tard una centrada de Suca no trobà rematador.

Finalment al 54’, una precisa centrada de Vernet va ser rematada acrobàticament i amb l’esperó per Adri aconseguint el 0-1. L’Europa dominava i tenia tancat l’Horta dins l’àrea. Les arribades per l’esquerra de Ferran i el Vernet estaven fent mal als locals. La pilota no volia entrar, però l’equip local no havia baixat els braços. Al minut 75 l'Horta, amb dues parets per banda esquerra, va habilitar Carlos, qui va poder batre Quim. Empat i el partit seguia estant obert. L’Europa ho va intentar fins el final, però sense la frescor del principi del segon temps.

Lliga · J23 · (26/03/12)

HORTA: Miguel Angel, Coke ( Aaron, 66’), Marc López, Xavi Brucart ( Xavi Gonzalez, 72’), Rubén, Kevin, Elvis (Carlos, 57’), Max ( Cañete, 45’), Monso, Giro ( Max, 57’), Pablo Beguer ( Giro, 90’).

EUROPA: Quim, Suca, Christian, Guti, Vernet, Guillem Josa, Adri (Pablo, 72’) , Marc, Oriol ( Xavi, 66’) (Miki, 87’), Miki ( Eric, 72’), Ferran.

ÀRBITRE: Pau García Fuster.

TARGETES: Groga a Max (Horta).

GOLS: 0-1 (Adri, 54’), 1-1 ( Carlos, 75).