Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LÍDERS EN SOLITARI

Victòria a casa davant el menys golejat

EuropaIgual que al partit de la primera volta del campionat de lliga, un gol de penal va decidir el matx. Aquesta vegada però, a favor del conjunt escapulat. Amb aquesta victòria davant el conjunt de Sant Adrià, els nois de Ramon Gatell mantenen la posició de privilegi a dalt de la classificació i amb ella la bona dinàmica global de resultats de la temporada.

.

Marcador

 
Partit molt complicat contra un rival molt seriós en defensa. Un bloc molt compacte, molt ben treballat que no cedeix espais. No és per casualitat que el San Gabriel només hagi rebut 21 gols en les 23 jornades disputades. Així que els de Gràcia van haver de treballar de valent per obrir aquella muralla. Al primer temps era la banda dreta la que generava les oportunitats. Joan posava bones centrades que Eric rematava amb el cap (16’ i 28’) però el porter rebutjava a córner. Vernet ho va intentar en un lliure directe al 22’, i un minut més tard van tenir el gol Adri i Marc en una doble rematada en què també es va lluir el porter Alex.

Els visitants només havien arribat un cop a l’àrea escapulada i mantenien una forta pressió al mig del camp esperant l’errada per muntar el contraatac.  A tres minuts del descans, l’ocasió més clara pels de casa: el capità Guti va rematar una gran centrada de Joan per banda dreta, però el seu xut ajustat al pal va sortir fora per molt poc. A la represa l’Europa va seguir insistint i es va fer amb el control del centre del camp. Combinava més pel mig i seguia utilitzant les bandes. Amb la defensa un xic més avançada les contres del San Gabriel podien ser més perilloses, però no van tenir opcions.

Al minut 61 Guti va caure dins l'àrea fruit d'una entrada d'un rival. Penal i pena màxima convertida per Guillem Josa. L'Europa seguia practicant els seus millors mintus de futbol, però el porter visitant Àlex ho treia tot. Al minut 71 desviava a córner un remat de cap de Pablo que es entrava per l’escaire. Amb un resultat ajustat el 'Sangra' va tenir l’empat en dues ocasions. Finalment, tres punts importantíssims per mantenir-se al capdavant de la taula, aspirant a tot.

 

Fitxa Partit

Lliga · J24 · (31/03/12)

EUROPA: Guillem Nieto, Joan ( Roger, 87’), Christian, Vernet (Pau, 70’), Suca, Guillem Josa, Marc, Adri ( Ferran, 83’), Oriol (Pablo, 70’), Eric ( Miki, 70’), Guti.

SAN GABRIEL: Alex, Bruno, Aitor, Cano, Faro, Viudas ( Walid, 45’), Héctor ( Josep, 61’), Raúl ( Roger, 87’), Carlos, Joel ( Sergio, 61’), Xavi.

ÀRBITRE: Alejandro Aguiar Muñoz.

TARGETES: Grogues a Guillem Josa, Guti i Miki (Europa) i a Bruno, Cano, Aitor  i Walid (San Gabriel).

GOL: 1-0 (Guillem Josa -p-, 61’).   


Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Alfred Ricart

 

acidH TEB FederacioAcell