COP A LA LLIGA

Lideren la taula amb sis punts de marge

EuropaMolt més que tres punts va sumar el Juvenil B de l'Europa en la seva visita al Feliu i Codina per veure's les cares amb un rival directe, la Damm. El conjunt dirigit per Ramon Gatell, líder de la classificació, comanda la lliga ja a sis punts de la pròpia Damm i del Vilassar de Mar. El conjunt escapulat ha fet un pas de gegant cap a l'obtenció del títol.

.

L’espectacle que van oferir els dos equips, sobretot en la primera meitat, va ser superb. Primer i segon classificats van anar a pel partit des del primer minut, amb un futbol de molts quirats. Tot i que la Damm podem dir que va portar el pes del primers quaranta cinc minuts, les ocasions de gol queien per les dues bandes per un igual i van ser els de Gràcia els que van donar els primers avisos de voler la victòria. Guti al minut dos, va efectuar un xut creuat que se’n va anar fora i Eric al 9’ va rematar alt una centrada de Guti.

La Damm dominava però l’Europa trenava bones jugades quan aconseguia l’esfèrica. Una nova ocasió per Ferran al 24’ amb un xut que va refusar el porter Juan Carlos. La rèplica, al 25’, amb un fort xut des de la frontal de Juan Pablo que va aturar Guillem. Cap a la mitja hora els de casa van apretar més van tenir i han tingut tres clares oportunitats. Al minut 39 va arribar l’1-0, amb una altra contra conduïda per Bernat, qui va cedir a Mateo per batre Guillem d’un xut ras i col.locat al pal. L’Europa va encaixar bé el gol i no es va descomposar. A la sortida d’un córner Ferran es feia amb un refús a la frontal i el seu xut va ser desviat a la xarxa pel Pau aconseguint la igualada.

A la represa el partit no va canviar gaire, però si que els vermells tenien més dificultats per lligar jugades. El mèrit, és clar, del gran treball dels escapulats que van saber tapar els forats concedits als primers quaranta cinc minuts. L’única oportunitat cedida va ser al 53’ quan un malentès entre Cristian i Guillem va deixar la pilota a peus de Bernat que va provar una vaselina llunyana que es va estavellar a l’escaire. La Damm no en va tenir més, tot i que seguia buscant per on obrir la defensa gracienca. L’Europa també feia la seva feina i també creava perill. Al minut 81 va arribar la jugada clau. Roger va robar una pilota a la línia de mitjos de la Damm, obrint a banda on entrava Marc, que va posar una centrada rasa que, aquest cop si, Guti rematava al fons de la xarxa.

Lliga · J25 · (15/04/12)

DAMM: Juan Carlos (Sergi, 45’), Bufí ( Bernat, 80’), Victor, Silvano , Xavi López, Eric ( Lázaro, 45’), David ( Israel. 75’), Camps, Mateo ( Santi, 45’), Juan Pablo, Bernat ( Chemi. 65’) (Mateo, 84’).

EUROPA: Guillem Nieto, Joan, Pau, Christian, Suca, Guillem Josa, Adri ( Roger, 58’), Marc, Ferran ( Dadi, 75’), Eric (Miki, 75’) i Guti ( Oriol, 85’).

ÀRBITRE: Jonatan López Rabelo.

TARGETES: Grogues a Christian, Eric, Suca i Oriol (Europa) i David , Xavi López, Chemi i Israel (Damm).

GOLS: 1-0 (Mateo, 39’)M 1-1 (Pau, 42’); 1-2 ( Guti, 81’) .